Sådan tilpasser en Sign-up Box i konstant kontakt

May 10

Sådan tilpasser en Sign-up Box i konstant kontakt


Den "Deltag Min Mailing List" boksen tillader eksisterende og potentielle kunder til at tilmelde dig til at modtage e-mail nyhedsbreve fra din organisation. Tilføjelse denne opt-in-box til dit websted er en af ​​de bedste måder at modtage nye kunder og abonnenter til dine e-mail kampagner. Den besøgende sign-up box kan også mærkevarer til at matche farven og kigge på din organisation og hjemmeside. Konstant kontakt kan du ændre de skrifttyper, kasse stil, farver og tekst.

Instruktioner

Opret Sign-up Box

1 Log ind på din konto og klik på fanen "Kontakter".

2 Vælg "Join Min Mailing List." Så under trin 1, skal du klikke på "Start Wizard til at generere HTML-kode."

3 Vælg den stil for din formular, knap eller tekst link. Du kan se alle dine stil valgmuligheder ved at klikke på linket "Vis Alle stilarter". Klik derefter på "Næste".

Tilpas Sign-up Box

4 Tilpas tekst, skrifttype og farver til at matche dit websted, efter at du har valgt den sign-up box-stil. Du kan også vælge billedfiler indstillinger. Klik derefter på "Næste".

5 Generer din HTML-kode ved at klikke på "Get HTML-kode."

6 Tilføj din box "Deltag Min Mailing List" til din hjemmeside ved at kopiere og indsætte koden på dit website.

TIPS

  • Konstant kontakt gemmer ikke koderne efter at de er genereret. Hvis du ønsker at holde designet til fremtidig brug, gemme HTML-kode til din computer ved at kopiere og indsætte det i en .txt-fil.

relaterede artikler