Sådan bruges Turbo Lister på eBay

October 9

EBays Turbo Lister er en handy program for dem, der ønsker at etablere eller holde butik på den populære auktion hjemmeside. Gratis at hente, Turbo Lister kan du oprette attraktive lister nemt og upload i løs vægt. Det er også udstyret nem redigering af planlagte og aktive annoncer, evnen til at genåbne og sælg Lignende, søgeværktøjer til at finde din vare og flere måder at give dig total kontrol.

Instruktioner

Hent og installer Turbo Lister

1 Brug din foretrukne webbrowser. Besøg eBays Turbo Lister hjemmeside.

2 Klik på over store grønne "Download nu" knappen. Gem programmet.

3 Gå til den mappe, hvor du hentede installationsprogrammet. Dobbeltklik på ikonet for at køre den.

4 Klik på "Næste" på det vindue, der popper op. Læs gennem aftalen. Klik på "Ja", hvis du accepterer alle vilkår og betingelser.

5 Indtast dine bruger- og firmanavne i felterne og vælge at installere for alle brugere eller selv kun. Når du er færdig, klik på "Næste".

6 Tjek den sti, hvor programmet vil installere, foretage de nødvendige ændringer og klik på "Næste".

7 Kig over de oplysninger, du har angivet. Sørg for, at det er korrekt, og klik derefter på "Næste".

Opsætning Turbo Lister

8 Kør den nyligt installerede program.

9 Vælg "Opret en ny Turbo Lister fil" og klik på "Næste".

10 Indtast dit eBay brugernavn og din adgangskode. Marker feltet, hvis du listen på mere end et land websted, og klik derefter på "Næste".

11 Vælg "Opret forbindelse nu." Klik på "Næste" på det vindue, der popper op. Sørg for, at oplysninger hentet fra eBay er korrekte, og klik derefter på "Næste".

12 Vælg en af ​​de tre muligheder, "Opret en ny post", "Import eBay lister" eller "Synkronisering af data med eBay". Vælg derefter "Finish".

13 Fortsæt med at følge eBays troldmænd inde i programmet. De vil give yderligere trin for trin information.

TIPS

  • Hvis du fortsætter med at føle tabt, er der en tutorial placeret på eBays Turbo Lister hjemmeside, der giver yderligere i dybden hjælp til mange af de andre dele af programmet.

relaterede artikler