Hvordan man gør SEO på Drupal

August 15

Der er mange vigtige aspekter af søgemaskineoptimering (SEO). Som standard Drupal content management system er ikke meget søgemaskine venlige. For startere, er der ingen iboende modul til at generere stedspecifikke eller artiklen specifikke metatags. Der er også noget for at forhindre det dublerede indeksering af websteder med flere webadresser, som du har konfigureret via stien alias funktionen. Meta Tags Quick modul tager sig af hjemmesiden meta data, og Global Redirect modul gør sikker søgemaskiner ikke indeksere den samme artikel med flere webadressestier, som vil forhindre kopieret indhold sanktioner.

Instruktioner

Tilføjelse Meta Tags og beskrivelser

1 Besøg Meta Tags Quick Drupal side og højreklikke på download-linket. Kopier webadressen og logge ind på din Drupal site. Klik på "Moduler".

2 Klik på "Installer ny Module" og indsætte webadressen ind i feltet. Klik på "Install" og derefter klikke "Aktiver Tilføjet moduler." Markér afkrydsningsfeltet ud for "Meta Tags Quick" for at aktivere funktionen, og klik derefter på "Gem".

3 Klik på "Struktur> Meta Tag Indstillinger." Marker afkrydsningsfeltet for at aktivere webstedet brede metatags. Klik på "Send".

4 Indtast vigtigste website søgeord i feltet "meta-tags". Skriv dit websteds meta beskrivelse i feltet "Meta beskrivelse". Den meta beskrivelse er hvad brugerne vil se, når dit websites startside vises i søgeresultaterne.

5 Klik på "Indhold" og derefter "Find indhold." Klik på den artikel, som du ønsker at tilføje metatags.

6 Indtast meta søgeord i feltet "Søgeord", og skriv din artikel s meta beskrivelse i feltet "Beskrivelse". Klik på "Gem".

Indstilling Search Engine Friendly URLs

7 Besøg modulet side Global Redirect Drupal. Højreklik på download-linket og kopiere target URL. Log ind på din Drupal hjemmeside og klik på "Moduler".

8 Klik på "Installer ny Module." Indsæt link ind i feltet og klik på "Install". Klik på "Aktiver" og derefter markere feltet ved siden af ​​"Global Redirect." Klik på "Gem".

9 Klik på "Configuration". Klik på "Clean URL'er." Marker afkrydsningsfeltet for at aktivere rene URL'er og klik på "Gem".

TIPS

  • Du kan også forbedre søgemaskinen ydelsen på din Drupal hjemmeside ved at installere XML Sitemap-modulet og skabe en XML sitemap for søgemaskiner som Google. Dette kan hjælpe motorer indeksere dit websted hurtigere.
  • Du kan også oprette Drupal til automatisk at indstille URL sti alias ved at installere Pathauto modulet.