Sådan Fix en protokol Fejl ved afsendelse af e-mail på Outlook Express

January 10

Sådan Fix en protokol Fejl ved afsendelse af e-mail på Outlook Express


Outlook Express er et gratis program, skabt af Microsoft, for elektronisk post samt kalender og kontaktliste management. Sommetider Outlook Express udsteder en besked "Protokol Error" efter forsøg på at sende en e-mail. I disse tilfælde har e-mail-beskeden ikke er blevet sendt. Du kan rette de mest almindelige årsager til en sådan protokol fejl, hvilket giver dig straks træffe foranstaltninger efter fejlen kommer op.

Instruktioner

1 Kontroller, at din computer har netværksforbindelse ved at klikke på "Start" og derefter skrive "Kør" i søgevinduet. Klik på "Kør" linket og skriv "cmd" og tryk på "Enter". Et nyt kommando vindue vil komme op; klikke på det. Skriv følgende kommando i vinduet Kommando:

ping com.com

Tryk på "Enter". Hvis produktionen af ​​kommandoen "ping" indeholder ordene "ikke nås," din computer er ikke tilsluttet et netværk. Tilslut det fysisk, og sørg for, at Windows er sluttet til netværket, før du forsøger at re-sende meddelelsen fra Outlook Express.

2 Kontroller, at mail-server indstillinger i Outlook Express er korrekte, ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Konti" på de vigtigste Outlook Express-vinduet. Klik på "Mail" fanen og klik på den konto, som du uden held forsøger at sende e-mailen. Klik på "Egenskaber" og derefter på "Servers". Kontroller, at den "udgående post (SMTP)" feltet har den rigtige host navn til din e-mail-udbyder; klik på "Indstillinger" i afsnittet "Server til udgående post". Kontroller, at "Kontonavn" og "Password" felter har de korrekte værdier til din e-mail-udbyder såvel.

3 Opret en ny konto profil, hvis de tidligere forsøg mislykkedes at løse problemet. Klik på "Funktioner" og derefter "Konti" på de vigtigste Outlook Express-vinduet. Klik på "Mail" og "Tilføj". Udfyld alle felter med de værdier, som din e-mail-udbyder, derefter forsøge at sende en besked fra denne konto. Oprettelse af en helt ny profil i stedet for fastsættelse af allerede eksisterende profil er en mere radikalt skridt, men det er meget effektiv til at løse problemet med Outlook Express protokol fejl.


relaterede artikler