Hvordan kan man øge en Disk Partition

July 30

Hvordan kan man øge en Disk Partition


Øge din disk partition er normalt gøres for at udvide størrelsen af ​​den ene side af din computers harddisk. Dette kan gøres, når du har mere end ét operativsystem, eller hvis du vil gemme filer til en anden partition, der ikke er direkte på dit skrivebord. Der er tjenester og udbydere, der kan øge den partition volumen for dig, eller du kan gøre det på din egen.

Instruktioner

Hvordan kan man øge en Disk Partition

1 Klik på "Start" menuen på computerens skrivebord, så højreklikke på "Denne computer" ikonet. derefter klikke på "Administrer" fra drop-down listen, der vises.

2 Klik på "Fortsæt", hvis en brugerkonto-kontrol vises dialogboksen. Fortsæt til næste trin.

3 Åbn opbevaring og klik på "Diskhåndtering" link, der vises. Klik ind i Diskhåndtering området for at finde en række forskellige partitioner på din pc.

4 Find den partition, du gerne vil udvide eller du kan også vælge flere partitioner. Højreklik på den partition (er), som du gerne vil ekspandere.

5 Klik på "Udvid Volume", når du højreklikker på den partition. Udvid lydstyrken på den partition, du har valgt. Guiden på skærmen vil guide dig gennem eventuelle yderligere skridt, der kan vises på skærmen.

TIPS

  • Dette oprettet og disk partition ekspansion er til Windows Vista.
  • Din computer burde allerede have flere disk partitioner.
  • Hvis nogle af de muligheder blev nedtonet, kan du ønsker at se på andre muligheder, der kan være til rådighed.

relaterede artikler