Sådan Konverter Word Perfect dokumenter til Microsoft Office

April 24

Microsoft Office er en fuldt udstyret produktivitet suite, der giver brugerne mulighed for at skrive, lave præsentationer, oprette regneark, administrere e-mail og meget mere. Dens tekstbehandlingsprogram, Microsoft Word, har omfattende funktioner og er i udbredt anvendelse i hjem og kontor indstillinger. En nyttig funktion af Microsoft Word er dens forenelighed med anden software - Word kan åbne filer oprettet af snesevis af andre programmer. I et par enkle trin, kan du bruge Word til at åbne et Word Perfect dokument og konvertere det til den nye, moderne, Word 2007-filformat. (Disse retninger blev skrevet baseret på Word 2007, men tidligere versioner af Word har funktionaliteten så godt.)

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word 2007.

2 Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn" valgmulighed.

3 Naviger til den mappe, der indeholder din Word Perfect fil i "Open" vinduet. Du bør ikke se Word Perfect dokument på listen over filer.

4 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​boksen "filnavn" og ændre det fra "Alle Word-dokumenter" til "Wordperfect 5.x." Hvis du stadig ikke kan se dokumentet i listen, ændre det til "Wordperfect 6.x."

5 Vælg Word Perfect dokument fra listen og klik på "Åbn" -knappen. Dette vil åbne filen i Word.

6 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem som ..." valgmulighed. I det vindue, der åbnes, skal du sørge for, at den "Gem som type" drop-down menuen er indstillet til "Word-dokument."

7 Vælg en placering for at gemme filen og give den et navn.

8 Klik på knappen "Gem", og filen vil blive konverteret til den nyeste Microsoft Word-format og gemmes.

TIPS

  • De seneste versioner af Microsoft Word, kan kun åbne Word Perfect filer, ikke gemme dem. Hvis du vil gemme en fil som en Word Perfect dokument, bruger Word Perfect eller en ældre version af Microsoft Word, såsom Word 2000 eller 97.
  • Formatering såsom linjeafstand eller faner kan ændres, når filen er konverteret. Vær sikker på at dobbelttjekke filen efter besparelse at sørge for, at formateringen er korrekt.

relaterede artikler