Sådan en Fix en computer kører langsomt på Vista

August 29

Det frustrerende faktum om enhver ny computer er, at i sidste ende vil det ikke være så ny længere. Det kommer til at fylde op med filer, software og endda nogle filer, du ikke vidste var at få i. Din computer vil sætte farten ned. Heldigvis er der ting, du kan gøre for at modvirke dette faktum. Du vil aldrig få din computer tilbage til fabrikken ydeevne, medmindre du sletter hele harddisken, men du kan fremskynde det lidt op.

Instruktioner

1 Defragmenter din harddisk. En stadig mere almindelig praksis er at fragmentere en harddisk, tildele visse bidder af plads til visse ting. En del af arbejdet, en del til musik, en portion til spil. Det er en god idé, men en dræning en. Computeren kræver mere strøm for hvert fragment, du opretter. Få adgang til din partition manager, ved hjælp af søgelinjen i menuen "Start", og fjern et par partitioner. Dette vil få din computer flytte lidt hurtigere. Hvis du ikke har oprettet en partition før, så ignorere dette punkt.

2 Tilføj mere RAM. RAM er "Random Access Memory", og det kan være nøglen til at fremskynde en langsom kørende computer. Når en computer halter, ofte er det fordi computeren ikke har nok hukommelse til at køre styresystemet. Tilføjelse af flere er det kun garanteret måde at løse dette problem. Windows Vista-funktioner med en computer, der kører 512 megabyte RAM, men fungerer bedst med omkring 1 gigabyte. Øget din computer til 2 gigabyte vil have Vista fungerer endnu bedre. Hvis du computer kører langsomt, overveje at gå til din lokale computer leverandør og købe en RAM-kort til din computer.

3 Fjern ubrugte programmer og filer. Computere tendens til at operere som lossepladser til tider, indsamle dynger af skrald og lagring. Det skrald er i form af ubrugte programmer og filer, og det stinker mindet ud af din computer. Til gengæld, som bremser din computer. Sikkerhedskopier dine filer på et eksternt drev, og slette dem fra din primære computer. De eneste filer på din primære computer bør være ting, du ofte adgang, eller bliver nødt til at få adgang til i øjeblikket. Det samme gælder for programmer. Hvis du aldrig bruger det, afinstallere det. Den returnerede hukommelse vil være et tiltrængt løft din computers hastighed.

4 Få en ny computer. Dette virker som en mærkelig rettelse til en langsom computer, men det kan vise sig at være din eneste mulighed. Dette er en sidste udvej scenario, men en du måske nødt til at overveje. Windows Vista-funktioner på ældre model computere, der er blevet opgraderet til det nye operativsystem. Men dette er kun virkelig rigtigt til en vis grad. Ældre modeller blev ikke bygget med det nye operativsystem i tankerne, og mange kan bare ikke håndtere det. Du kan rense alt ud af din computer, men de vil stadig køre langsomt. Hvis du har prøvet alt, hvad du kan tænke på at øge din computers ydeevne, og det er stadig ikke sker, kan det være tid til at diskutere købe en ny computer.

TIPS

  • Disse er et par forslag af ting at forsøge at øge din computer. Du behøver ikke at tage dem i rækkefølge, dog. Prøv dem, du tror vil arbejde for dig, og arbejde din vej ud.
  • Har de ting, du er komfortabel med først. Hvis noget synes svært for dig, få nogen oplevet at hjælpe. Computere er let at bryde og vanskeligt at reparere.

relaterede artikler