Sådan formateres en cd Brug Nero

August 11

Sådan formateres en cd Brug Nero


Når du opretter en cd, har du et par forskellige formater muligheder at vælge imellem. Den første er en lyd-cd og giver dig mulighed for at afspille musik over en almindelig CD-afspiller. Den anden er en video-cd og giver dig mulighed for at afspille videoindhold på de fleste dvd-afspillere. Den tredje format mulighed er en data-cd. En data-cd bruges som en lagerenhed, og giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere nogen form for data på din computer. Du kan oprette en af ​​disse CD-formater ved hjælp af en Nero CD brænder program.

Instruktioner

1 Sæt den tomme cd i cd-brænder på computeren. Luk eventuelle Obduktioner vinduer, der vises efter at computeren registrerer den tomme cd.

2 Start Nero cd-brænding software, du har installeret på systemet. Der er mange forskellige typer af Nero produkter, hvoraf de fleste giver dig mulighed for at oprette forskellige CD-formater. Den eneste gang programmet ikke tillader dig at formatere cd er, hvis det har specialiseret sig i en af ​​de formater (som regel data-cd backup).

3 Klik formatet af cd, du ønsker at skabe i toppen af ​​skærmen. Når du gør det, ser vinduet justerer lidt for at passe det format, du opretter.

4 Vælg "File", "Tilføj filer" og valgte de filer, du vil føje til din cd.

5 Klik på "Burn" og Nero skaber din formateret cd.


relaterede artikler