Hvordan man skriver i en PDF-fil med en Mac

August 11

En PDF eller Portable Document Format, er et proprietært udgivelse format udviklet af Adobe. Ifølge PC Magazine, har dette format bliver udbredt at dele dokumenter over internettet. Du ønsker måske at være i stand til at skrive i en PDF-fil i orden aksjer redigering kommentarer med nogen. Mac-computere leveres med et dokument viewer kaldet Eksempel. Dette dokument viewer gør det muligt at skrive i en PDF-fil i to forskellige måder. Først kan du skrive direkte på toppen af ​​PDF-filen. Du kan også tilføje en anmærkning eller gul seddel, til en PDF-fil ved hjælp af Billedfremviser.

Instruktioner

Skriv direkte på en PDF

1 Åbn en PDF-fil i Billedfremviser. For at gøre dette, skal du trykke på "Control" på tastaturet, og klik på PDF-filen. Vælg "Åbn med" og derefter vælge "Preview".

2 Klik på fanen "Funktioner" øverst på skærmen. Vælg "Anmærke" og derefter "Tilføj tekst". En tom tekstboks vises på toppen af ​​PDF-filen.

3 Re-size den tomme tekstboks til den ønskede størrelse. For at gøre dette, klik og træk på hjørnet af tekstfeltet for at udvide eller reducere størrelsen af ​​kassen.

4 Skriv en besked inde i tekstboksen. Teksten vises direkte på PDF-filen.

5 Gem filen for at sikre din tekst er gemt. Klik på "File" og derefter "Gem som" for at gemme filen.

Anmærke PDF

6 Åbn en PDF-fil i Billedfremviser. For at gøre dette, skal du trykke på "Control" på tastaturet, og klik på PDF-filen. Vælg "Åbn med" og derefter vælge "Preview".

7 Klik på fanen "Funktioner" øverst på skærmen. Vælg "Anmærke" og derefter "Tilføj Note."

8 Klik et vilkårligt sted i PDF-fil, du vil anmærke og en gul seddel vises.

9 Skriv en besked i gul seddel. Når en anden person åbner PDF-filen, kan han klikke på anmærkninger og se dine kommentarer.


relaterede artikler