Sådan oprettes One Way backlinks til et websted

September 15

Backlinks er links på andre hjemmesider, der peger direkte på dit websted. En måde backlinks er links, der ikke er gensidig; med andre ord, én person linker til dig, men du behøver ikke linke tilbage til dem. Her er et par måder at få en måde backlinks til dit websted.

Instruktioner

1 Begynd ved at indsende til søgemaskiner (se Resources). Søgemaskiner linke direkte til din hjemmeside. Målet med en søgemaskine er at give brugerne præcise søgeresultater, og de store søgemaskiner har former, som tillader webstedsejere at give detaljerede oplysninger om deres web-indhold.

2 Giv dit websted oplysninger til flere af de web biblioteker (se Resources). Mange af disse mapper er sat op til at tjene en niche publikum, så finde dem, der har brug for indhold ligner dine. Giv mappen med klare titel tags, en beskrivelse af din hjemmeside og søgeord.

3 Gør dit website indholdsrige. Hvis du har et nichemarked, give gode artikler om emnet og sende dem til hjemmesider relateret til dit emne. Indlæg artikler om emnet, som læsere vil se så autoritativ.

4 Indsend på andres blogs. Må ikke spam eller indsende uvelkomne kommentarer. Hold alvorlige og give en klar upartiske meninger og give links til indhold på din hjemmeside. Bloggere vil ikke fjerne kommentarer med backlinks, hvis de virkelig relateret til deres websteder.

5 Betal andre webstedsoperatører til at linke til dit websted. Der er mange bloggere og andre indholdsudbydere, der tjener penge på denne måde. Dette kan imidlertid blive dyrt og tidskrævende at udsende betalinger hver måned.


relaterede artikler