Sådan overføre sange fra Apple TV til en iPod

May 23

Sådan overføre sange fra Apple TV til en iPod


Apple TV er en medieenhed, der virker på samme måde som en iPod betyder: Du kan vælge mellem sin menu til at afspille musik, der er på harddisken og der er købt fra Apple Store eller sætte ind på Apple TV harddisk . Apple TV bruger samme iTunes-programmet som en iPod gør for at styre musik, med musikken synkroniseres mellem Apple TV og iTunes-programmet. Da de sange, der er på Apple TV også skal opbevares i iTunes 'musik mappe på computerens harddisk, det er en simpel proces at overføre en sang bliver spillet på Apple TV til en iPod.

Instruktioner

1 Hent og installer den gratis Mac eller Windows version af iTunes til computerens harddisk (se Resources). Kør iTunes-programmet. Tænd for Apple TV, skal du vælge "Indstillinger" fra menuen og derefter "Computere" fra listen nedenfor "Indstillinger". Vælg "iTunes Music Library" og nedskrive serie nøglen præsenteres på skærmen.

2 Gå til iTunes på computeren, og klik på ikonet for Apple TV i venstre side af skærmen. Indtast den serie nøglen i mellemrummene leveres, og tryk på "OK". Klik på fanen "Summary" og vælg knappen "Brugerdefineret Sync". Klik på fanen "Musik" og kontrollere de sange, du vil overføre til Apple TV fra "spillelister" liste eller "Artists" liste (lad os bruge "The Beatles: en hård dags Night" som vores eksempel). Klik på knappen "Sync" i bunden af ​​skærmen.

3 Gå til Apple TV og navigere i menuen til "Musik". Vælg den spilleliste eller kunstner, du ønsker at høre (i dette tilfælde, "The Beatles: en hård dags Night"). Gå tilbage til iTunes på computeren; vedhæfte den ene ende af USB-stikket på din iPod og den anden ende til en USB-port på computeren.

4 Vent på ikonet iPod vises i venstre side af skærmen iTunes.

5 Klik på ikonet iPod. Klik på fanen "Musik" øverst på skærmen iTunes. Rul ned kolonnen "spillelister", indtil du kommer til "The Beatles:. En hård dags nat" Klik på boksen for "The Beatles:. En hård dags nat" Klik på "Sync" knappen nederst til højre på skærmen iTunes.

6 Vent som "The Beatles: en hård dags Night", der blev kopieret til Apple TV, er nu overført fra iTunes til iPod. Højreklik på ikonet iPod og vælge "Skub ud", når sangene er blevet overført til iPod. Tag USB-stikket kablet fra iPod og fra USB-porten på computeren.

TIPS

  • Et kablet netværk vil arbejde hurtigere og være mere effektiv end en trådløs en vil være, når der overføres musikfiler fra iTunes til Apple TV.
  • Computeren kører iTunes og Apple TV er synkroniseret til det både skal være på samme netværk (kabel eller trådløst) til at arbejde sammen.

relaterede artikler