Sådan Switch Fra en Qwerty til en Dvorak tastatur

March 6

Sådan Switch Fra en Qwerty til en Dvorak tastatur


QWERTY-tastaturet blev udviklet i 1870'erne specielt til skrivemaskiner, men det blev også standard format på personlige computere. Et alternativ til det format er Dvorak tastatur, også kaldet "Dvorak." Tastaturet blev udviklet i 1930'erne af Dr. August Dvorak. Layoutet placerer de mest almindelige vokaler til venstre, og fælles konsonanter på højre side af tastaturet. Alle moderne computere har justerbare regionale indstillinger, så du kan ændre dit tastatur input format til Dvorak.

Instruktioner

1 Anskaf et Dvorak-tastatur. Du kan købe en online fra flere forhandlere, herunder Hooleon Corporation. Du kan også tjekke med din lokale kontor forsyning butik. Et alternativ til at købe en Dvorak tastatur køber en Dvorak tastatur dækning, som er mere bredt tilgængelig. Enheden dækker en standard QWERTY-tastatur, ommærkning nøglerne i Dvorak-format.

2 Skift computerens tastatur format. Gå ind i menuen "Control Panel" på din computer, og vælg "Tastaturer" under "Sprog eller regionale formater." Gennemse de tilgængelige formater, og vælg "Dvorak-engelsk."

3 Øv ved hjælp af Dvorak format for omkring en time hver dag, indtil du føler dig komfortabel med det format. Det kan tage en måned eller længere for dig at matche hastigheden og nøjagtigheden du viser med Qwerty-formatet.

4 Overvej at bruge en Typing Tutor program, der tilbyder Dvorak træning. Dette er valgfrit, men vil bidrage til at gøre overgangen glattere. Besøg afsnittet for en gratis online Typing Tutor Resource. Professional software er også tilgængelige, herunder et program kaldet Ten Thumbs Typing Tutor, tilgængelig til Windows, Mac og Linux.

TIPS

  • Brug ikke et QWERTY-tastatur, mens træning på Dvorak-formatet. Koncentrer dig om Dvorak-formatet, indtil du får hænge af det.