Sådan formateres en computer ved hjælp af Vista

August 21

Sådan formateres en computer ved hjælp af Vista


Formatering af en computer er undertiden nødvendigt, om at fjerne års unødvendigt oplysninger, fastsætte en virus-inficeret system eller installere et andet operativsystem. Windows Vista-disk kommer med mulighed for at formatere din computer, når du starter Windows Vista Installation. Du er ikke forpligtet til at installere Windows Vista efter formatering din computer; du kan installere operativsystem efter eget valg.

Instruktioner

1 Sæt Windows Vista-disk i cd- eller dvd-drevet. Genstart computeren.

2 Tryk på en tast når du bliver bedt om at gøre det. Tryk på "Enter" på "Velkommen til installationsprogrammet" skærm. En skærm notering computerens partitioner vil komme op.

3 Vælg det drev, som operativsystemet er installeret på, som er drevet med den mest mængden af ​​plads og er typisk først på listen. Tryk på "D" for at slette partitionen.

4 Tryk på "Enter" for at partitionere drevet og fortsætte med opsætning af Windows Vista, hvis du ønsker at installere Windows Vista. Afslut Windows Installation ved at trykke på enten "Escape" eller manuelt lukke for computeren for at fortsætte med at installere et andet operativsystem.

TIPS

  • Mængden af ​​plads på hvert drev er angivet ved siden af ​​drevet.

relaterede artikler