Hvordan man styrer flere brugere på én Excel-regneark

October 16

Hvordan man styrer flere brugere på én Excel-regneark


Microsoft Excel-regneark er ofte livsnerven i et projekt. Deres søjleformede struktur gør det nemt at organisere ændringer og spore fremskridt. Ofte flere individer er på arbejde på et projekt, og dermed mange brugere kræver adgang til de samme Excel-regneark. De fleste edb-filer kan ikke redigeres af mere end én person på samme tid. Excel er imidlertid designet til at tillade delte regneark. Når funktionen er aktiveret, at programmet er et ideelt valg til styring input af data mellem mange mennesker.

Instruktioner

1 Åbn Excel-regneark, du ønsker at dele mellem flere brugere.

2 Klik på "Review" og vælg "Del projektmappe" i Changes gruppen. Den Del projektmappe pop-up vindue vises.

3 Klik på "Redigering" fanen, og derefter placere en markering i afkrydsningsfeltet ud for "Tillad ændringer med mere end én bruger på samme tid. Det giver også arbejdsbog sammenfletning" etiket.

4 Klik på fanen "Avanceret" øverst "Del projektmappe" vinduet. Vinduet skifter til præsentere en række tilpasninger til styring af flere brugere på Excel-regneark.

5 Vælg de ønskede indstillinger på fanen "Avanceret". Du kan ændre historien log tidsramme og styre, hvordan opdateringer håndteres.

6 Klik på "OK" knappen. Excel vil straks gemme projektmappen og give en pop op-meddelelse for at angive dette. Excel-regneark er nu sat op til at håndtere flere brugere.

7 Placer regnearket på et delt netværksdrev, hvor flere computere kan få adgang til det.

8 Gem regnearket på enhver computer til straks se opdaterede ændringer ved andre brugere i øjeblikket arbejder på den samme fil.

TIPS

  • I tilfælde af at to brugere redigere samme celler i Excel-filen er den anden bruger, der gemmer projektmappen præsenteret med en pop-up spørgsmål. Dette meddeler brugeren, at hun har foretaget ændringer i en celle ændret af en anden bruger, siden hendes sidste gemme. Hun får mulighed for at holde sine egne ændringer, og dermed slette den anden brugers eller slette hendes seneste ændringer. Dette er den fælles standard praksis, når deling Excel-regneark. Dog kan denne adfærd være slukket i fanen "Avanceret" i "Del projektmappe" vinduet.
  • Du kan også dele Excel-projektmapper ved at gemme dem online. Microsoft OneDrive tjeneste (tidligere kendt som SkyDrive) kan du spare projektmapper og andre filer til din online-konto, ligesom du ville til en lokal harddisk. For at bruge OneDrive, skal du oprette en konto og downloade desktop applikation (links i Resources).

relaterede artikler