Sådan Burn en Shareaza film til en dvd

November 6

Denne artikel forklarer, hvordan du brænder en Shareaza film på en dvd-disk. Snarere end at have disse filmfiler rod oppe din harddisk, kan du brænde dem til en disk for nem opbevaring og brug på et senere tidspunkt. Kendskab til den rigtige format, og hvad det kræver at brænde en dvd kan være ganske kompliceret. Denne guide vil vise dig den enkle trin-for-trin-proces for at gøre det selv.

Instruktioner

Sådan Burn en Shareaza film til en dvd

1 Identificer hvilken type fil din Shareaza Movie er. Udvidelsen af ​​filnavnet viser, hvad format det er. De fleste filer vil være .avi, .mpeg, eller .mp3.

2 Brænd den nuværende format Shareaza film til en normal CD som en data disk, hvis du bare ønsker at være i stand til at afspille filmen på din computer. Hvis du ønsker at se det på et tv, skal du brænde den til en dvd.

3 Hent en af ​​de gratis fil-konvertering softwareprogrammer. Der er en række muligheder og www.dvdvideosoft.com er en god en. Gå til deres hjemmeside og hente deres gratis fil-konverter og DVD-brænder til dit skrivebord.

4 Åbn filen konverter software, som du hentede i trin 3.

5 Tryk på knappen Gennemse for at vælge den Shareaza film fil.

6 Vælg det korrekte format. Programmet kan ikke give dig en mulighed, og vil bare skjult det til det korrekte format automatisk. Men hvis du er i stand til at vælge det format, skal du vælge VOB filformat og klik på "konvertere".

7 Åbn dvd-brænder software, du hentede i trin 3, når filen er blevet konverteret.

8 Vælg knappen Gennemse og tilføje den konverterede film filen til programmet.

9 Sørg for, at du indsætter en tom dvd i det korrekte drev, og tryk derefter på knappen Brænd. Den brændende proces kan tage op til en time at gennemføre. Når du er færdig, vil disken skubbe og du vil være i stand til at spille det i de fleste dvd-afspillere.

TIPS

  • Sørg for at du er følge alle love om ophavsret, der kunne være forbundet med filmen fil.