Sådan Flash en Compaq D500 BIOS

October 2

Sådan Flash en Compaq D500 BIOS


Fra tid til anden kan det være nødvendigt at opgradere den eksisterende Basic Input Output System installeret på din computer. Brug en ældre BIOS forhindrer nyere hardware fra sammenknytning med operativsystemet, der forårsager problemer, hvis du har til hensigt at opgradere komponenter regelmæssigt. Når en ældre BIOS får dig problemer, HP direkte tilbyder opgraderingsfilen at flashe BIOS på din Compaq Evo D500 computer.

Instruktioner

1 Luk alle programmer, der kører på Compaq D500 og hente menuen "Start". Klik på "Genstart", og vente på, at Compaq logoet for at indlæse på skærmen.

2 Hit "F10" tasten og vente på BIOS-menuen til at poppe op på din skærm. Hvis BIOS-menuen ikke indlæses, betyder det, du trykker på tasten for sent efter Compaq-logoet forsvinder. Genstart computeren og gentag processen.

3 Fremhæv menupunktet mærket "Main". Rul ned til posten hedder "BIOS Revision" for at se den BIOS-version i brug. Vær opmærksom på versionsnummeret.

4 Tryk på "F10" og klik på "Enter". Åbn din webbrowser og gå til supportsiden for Compaq D500 når operativsystemets genstartes.

5 Vælg "Download Driver og software" linket under "Opgaver til min valgte produkt" overskrift. Klik på "Vælg din software / driver sproget" boksen og vælge din foretrukne sprogindstilling.

6 Rul ned og klik på linket svarer til den aktuelle operativsystem installeret på din Compaq computer. Klik på linket "BIOS" under "Quick spring til downloads efter kategori" overskrift.

7 Find den specifikke BIOS-version, du vil downloade, og klikke på linket "Download" i venstre ende af vinduet. Åbn den downloadede fil og klik på "Næste". Vent til installationen er fuldført, og vælg "Afslut".

TIPS

  • Brug af BIOS for den forkerte Compaq model, eller installere en meget ældre BIOS-version, kan forhindre Evo D500 i at starte op eller forårsage ustabilitet i systemet.

relaterede artikler