Hvordan man laver Windows Media Player Standard på en iMac

December 25

Windows Media Player er udbredt på pc'er, men er ikke det første valg for afspilning af videofiler på en iMac, på grund af optagelse af QuickTime video format. Du kan gøre Mac-versionen af ​​Windows Media Player standard videoafspiller, når du klikker på en video-fil. Proceduren er ligetil, vil ikke skade iMac eller OS X-operativsystemet og kan vendes senere, hvis du skifter mening.

Instruktioner

1 Klik på en videofil på iMac harddisk - for eksempel en ".MOV" videofil eller en ".AVI" videofil. Gå til "Filer" og vælg "Get Info" fra drop-down menuen.

2 Klik den lukkede hængelås-ikonet i nederste højre hjørne af vinduet, der vises. Indtast administrationen adgangskode i den relevante kolonne i pop-up vindue. Klik på "OK" for at lukke vinduet.

3 Klik på højre pilen, der peger til venstre for "Åbn med" i det vindue, der vises. Vælg "Windows Media Player" fra drop-down menuen under "Åbn med."

4 Klik på ikonet for den nu åbnede hængelås i nederste højre hjørne af vinduet for at vende det tilbage i en lukket hængelås. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne.

5 Gentag hele denne procedure med hver andet video filformat, der er på iMac harddisk.

TIPS

  • Microsoft er ikke længere opdatere eller støtte Mac-versionen af ​​Windows Media Player.

relaterede artikler