Sådan Slice en Photoshop-fil

March 8

Når du skive (cut) en Photoshop-fil, du få mere kontrol og fleksibilitet i webside design ved at øge et billede funktionalitet. Både bruger- og lagbaserede skiver kan oprettes til at bryde op en større fil i mindre, segmenterede billeder. Hver adskilt, men fil-forbundet skive kan derefter optimeres med sine egne indstillinger for URL navigation, navngivning og farvelægge. Du kan eksperimentere med at skabe bruger og lagbaserede skiver ved at anvende et par simple teknikker.

Instruktioner

Bruger Skiveskæring

1 Start Photoshop, skal du trykke på "C" (genvej til "Crop") nede, indtil du ser "Slice" værktøj, og vælg den derefter.

2 Gå til Indstillinger øverst af arbejdsområdet, under menulinjen, og vælg "Normal" til at bestemme skive proportioner, mens du trækker musen, "Fast Aspect Ratio" for at indtaste bredde og højde i hele tal eller decimaler, eller "Fixed Size" for at indtaste bredde og højde pixelværdier i hele tal.

3 Træk musen over det område, du ønsker at skære.

4 Tryk på "Shift" og træk musen på samme tid til at vedlægge skive med en kvadratisk form omkring det. (Bemærk: Mac-brugere, skal du trykke på "Option", mens du trækker skiven til at flytte den væk fra centrum af billedet, Windows brugere, skal du trykke på "Alt" nede, mens du trækker skiven til at flytte den væk fra centrum af billedet.)

Lagbaseret Slicing

5 Vælg det lag, du ønsker at skære i menuen i panelet Lag.

6 Vælg "Layer" og derefter vælge "Nyt lag-baserede Slice." For at redigere skive, fortsætter.

7 Vælg "Slice Select" værktøj, og vælg derefter lagbaseret skive, du gerne vil redigere.

8 Klik på "Fremme" fra Options bar. Gør dine ændringer, så gem filen.

TIPS

  • Vælg "Window" og derefter vælge "Indstillinger", hvis Options bar ikke er synlig.
  • Som en hurtig påmindelse om skiverne tidligere gjort, skal du vælge Slice værktøj til at vise alle de nuværende skiver i dokumentvinduet.
  • Du kan også oprette udsnit fra vejledninger for området målenøjagtighed. Når du har tilføjet guider til et billede, skal du vælge udsnitsværktøjet og klik derefter på "Skiver Fra Guides" fra Options bar. Vær opmærksom på, at alle andre skiver vil blive slettet, når nye skiver er skabt ved hjælp af denne funktion.
  • Du skal konvertere et lag-baserede skive til en bruger skive, før du redigerer den, da den er forbundet til lagets pixel indhold.

relaterede artikler