Sådan Flash BIOS ROM fra din harddisk

March 13

Blinkende en BIOS ROM er en procedure, der anvendes til at opdatere den grundlæggende firmware, der dikterer, hvordan hardwaren fungerer inden for en computer. BIOS firmware er mest almindeligt opdateret på en computer bundkort, men BIOS-opdateringer kan også være til rådighed for andre hardware såsom systemets drev, grafikkort, eller optiske drev. Opdatering af BIOS tillader hardwaren for at drage fordel af den teknologiske udvikling, som ikke var til rådighed, når det oprindeligt blev fremstillet. BIOS-opdateringer bruges også af hardware producenten at løse problemer, der registreres med den oprindelige BIOS programmering efter udgivelsen.

Instruktioner

1 Hent BIOS opdatering software fra hardware producenten. Tjek din manual for at opnå producentens navn, såsom ASUS eller nVidia, og modelnummer på den hardware, du vil opdatere, find derefter opdateringen BIOS i afsnittet producentens websted teknisk support. Producentens hjemmeside kan findes online ved hjælp af Google eller andre søgemaskiner.

2 Luk alle andre programmer eller processer, der kører som de kan føre til svigt af BIOS opgradering. Dette omfatter programmer såsom anti-virus software, der kan kører i baggrunden.

3 Start opdateringen program og følg eventuelle anvisningerne på skærmen som angivet af softwaren.

4 Genstart computeren, når du bliver bedt om at indlæse den nye BIOS firmware, du lige har installeret. Dette trin kan udføres automatisk af softwarepakken.

TIPS

  • Hvis brugervejledningen ikke er tilgængelig, kan du også åbne computeren og indhente de oplysninger fra selve hardwaren. Glem ikke at tage netstikket og jorde dig selv for ethvert arbejde med computeren, mens sagen er åben.
  • Udfør ikke andre opgaver, mens opdateringen der udføres, og luk alle andre programmer. Sørg for, at strømforsyningen til computeren, vil ikke blive afbrudt under opdateringen. En mislykket BIOS-opdatering næsten altid resulterer i en helt ubrugeligt stykke hardware, der i mange tilfælde skal udskiftes eller have ROM chips geninstalleret for at komme sig.

relaterede artikler