Sådan ændres Billeder i Drupal

March 12

Sådan ændres Billeder i Drupal


Drupal er en open source-platform for web site content management. Dets brugere spænder bredt fra bloggere til erhvervsfolk. Dens platform bruges af både hjemmesider og applikationer. Tjenesten er helt gratis. Support tilbydes gennem et fællesskab af andre brugere, samt en stor viden base. Koden og funktioner bliver konstant opgraderet og opdateret af brugere over hele verden, som er en del af Drupal samfund.

Instruktioner

1 Naviger webbrowseren til Drupal login site. Et link er fastsat i afsnittet referencer. Log ind med en Drupal brugernavn og adgangskode.

2 Sørg for, at CCK, ImageField, og ImageCache plug-ins er installeret. Links til disse plugins kan findes i afsnittet referencer i inline billeder artiklen.

3 Upload billedet til en sti i Drupal webhotel.

4 I selve websiden, tilføje et billede tag. For eksempel skriver "<img src =" mitwebsted / sektion / myarticle / myimage.jpg ">". Sæt stien i tag med din sti fra trin 3. I dette specifikke eksempel, "mitwebsted" er webstedets rodmappen "afsnit" er ImageCache forudindstillet mappe, "myarticle" er den ImageField filsti, og "myimage.jpg "er navnet på billedet.

5 Gem ændringer til websiden.