Sådan ændres Screen Saver Timeout for alle brugere

December 12

Sådan ændres Screen Saver Timeout for alle brugere


På grund af de data på en computer og sit netværk, når en medarbejder er væk fra en computer, kan computeren være en betydelig sikkerhedsrisiko. Selv om det er muligt at låse en arbejdsstation manuelt, folk ofte glemmer at gøre det. Brug af Windows Group Policy Editor den, kan du indstille pauseskærmen til timeout efter en bestemt periode med inaktivitet. Når de er indstillet, vil denne timeout gælde for alle, der bruger computeren.

Instruktioner

1 Tryk på Windows-logoet og "R" tasterne samtidigt. Skriv "gpedit.msc" uden anførselstegn i feltet, der vises. Windows Group Policy Editor åbnes.

2 Dobbeltklik på "Administrative skabeloner" og "Kontrolpanel" mapper under "User Configuration" for at udvide dem. Klik på "Display" mappe under "Control Panel". Du vil se "Screen Saver timeout" option på højre side af vinduet.

3 Dobbeltklik på "Screen Saver timeout."

4 Klik på "Enabled" radio -knappen, skriv derefter mængden af ​​tid (i sekunder), du gerne vil Windows til at vente, før lanceringen pauseskærmen automatisk for alle brugere. Standardværdien er 900 sekunder eller 15 minutter.

5 Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger, og luk derefter redigeringsprogrammet til gruppepolitik og genstart computeren.

TIPS

  • Koncernen Policy Editor er ikke tilgængelig på hjemmet udgaver af Windows 8.

relaterede artikler