Sådan Switch Fra Mac Mail til Thunderbird

July 22

Thunderbird er en gratis e-mail-klient til rådighed fra Mozilla, den samme organisation, der skabte Firefox webbrowseren. Opsætning af din email på Thunderbird er meget let, hvis du kender din e-mail-indstillinger. På tidspunktet for offentliggørelse, er der ikke en direkte måde at importere gemte e-mails fra Mac Mail til Thunderbird, men hvis du manipulere et par filer i Finder, kan du kopiere dine gemte Mail e-mails til Thunderbird på blot et par minutter.

Instruktioner

Installation Thunderbird

1 Gå til Thunderbird side på mozillamessaging.com hjemmeside og klik på "Gratis download" -knappen. Klik på "Gem fil" og derefter klikke på "OK" i pop-up vindue.

2 Dobbeltklik på "Thunderbird.dmg" fil. Et nyt Finder-vindue åbnes. Træk "Thunderbird" fil i "Programmer" mappen.

3 Dobbeltklik på "Thunderbird" i mappen Programmer. Du vil blive bedt om at oprette en ny profil.

4 Indtast dit navn, email adresse og e-mail-adgangskode i de relevante felter. Vælg "IMAP" eller "POP3" som leveres af din e-mail-udbyder. Klik på "Opret konto".

5 Flyt musen til bunden af ​​skærmen, og højreklik på ikonet Thunderbird i Dock. Klik på "Indstillinger" og derefter "Behold i Dock."

6 Klik på "Mail" ikonet og trække det til papirkurven. Med Mac Mail fjernet fra Dock, er der ingen grund til at deaktivere din konto i Mac Mail. Det vil være sikker i mappen Programmer bør du beslutter dig for at skifte tilbage til det.

Overførsel Email til Thunderbird

7 Åbn Thunderbird og højreklik "Lokale mapper." Klik på "Ny mappe". Skriv et navn, såsom "Import" i "Name" feltet og klik på "OK". Afslut Thunderbird.

8 Åbn et Finder-vindue. Klik på din brugerkonto på venstre side af vinduet. Klik på "Library", "Post" og derefter "Postkasser". Højreklik på "Import" fil og klik på "Vis indholdet af pakke."

9 Højreklik på "mbox" fil og vælg "Kopier". Højreklik på skrivebordet og klik på "Indsæt element." Klik på den indsatte fil på skrivebordet, og klik derefter på det en gang til for at gøre navnet redigeres. Skriv "Import" som det nye navn, og tryk på "Enter".

10 Klik på "Tilbage" knappen i vinduet Finder, indtil du er tilbage i "Library" mappe. Klik på "Thunderbird" og derefter "Profiler". Klik på dit profilnavn mappe, "Post" og derefter "Lokale mapper."

11 Træk "Import" fil på skrivebordet i "Lokale mapper" mappen. En dialogboks åbnes. Klik på "Erstat" for at erstatte den nuværende "Import" fil med den fra skrivebordet.

12 Start Thunderbird. Klik på "Importer" mappe under "Lokale mapper." Din Mac Mail e-mails er i denne mappe.


relaterede artikler