Sådan kører ASX filer

February 26

Åbning af en ASX fil giver dig mulighed for at spille en eller flere streaming video filer i medieafspilleren. ASX står for Advanced Stream Redirector. Det er et filformat fra Microsoft Corp., der designet ASX-filer, så Windows Media Player til at finde og streame video filer fra fjerntliggende steder, såsom internet-servere eller netværk computere. En ASX fil er en lille tekstfil, der fungerer som en afspilningsliste, og indeholder URL-adresser af videofiler til at spille. Du kan bruge Windows Media Player til at åbne ASX-filer.

Instruktioner

1 Start Windows Media Player ved at åbne menuen Start i Windows og klikke på "Windows Media Player" genvejen i "Alle programmer" mappen.

2 Klik på "File" og vælg "Åbn".

3 Find ASX fil på din harddisk, og klik på "Åbn". Windows Media Player vil nu læse ASX fil og afspille filerne, som der refereres til i det.

TIPS

  • Hvis du forsøger at åbne en ASX fil, som peger på en video, der er ikke længere tilgængelig, for eksempel, fordi det er blevet slettet fra en netværkscomputer eller en internetserver, vil du få en fejlmeddelelse.

relaterede artikler