Inddrivelse af ThinkPad Z60m

November 25

Lenovo ThinkPad Z60m er en bærbar computer med en 15,4-tommer skærm, en Intel Pentium M eller Celeron M-processor og et ATI eller Intel grafikkort. På sin harddisk er en skjult partition, der indeholder en kopi af computerens oprindelige indholdet af harddisken, som kan bruges til at returnere maskinen til fabriksindstillingerne.

Genopretning

Opsvinget begynder, når du genstarter computeren, og tryk derefter på "ThinkVantage" knappen som svar på prompt, "At afbryde normal opstart, skal du trykke på ThinkVantage-knap" i bunden af ​​skærmen. Efter et øjeblik, viser computeren en menu og giver dig kontrol over musemarkøren. Du skal vælge "Gendan dit system" på den første menu, og "Gendan min harddisk til den oprindelige fabrikstilstand" på den næste menu. Ifølge Lenovo, genopretning af ThinkPad Z60m tager cirka to timer at gennemføre.

Årsager og fordele

Den primære årsag til at inddrive din ThinkPad Z60m er at helbrede et problem, der forhindrer dig i at bruge computeren normalt. Hvis du ikke kan løse et problem, såsom fil korruption eller skader fra et virus, genoprette computeren løser næsten ethvert problem ikke er relateret til hardwarefejl. Desuden inddrive computeren eliminerer vækst registreringsdatabasen og forringelse af ydeevnen, der resulterer i at installere mange programmer, returnere computeren til den hastighed, det havde, da du købte den.

Overvejelser

ThinkPad Z60m indeholder et optisk drev, der passer i computerens modulære bay. Før inddrive computeren, skal du installere det optiske drev i den modulære bay eller nyttiggørelse program vil ikke finde drevet og vil springe installere den tilhørende software. Desuden ThinkVantage recovery software sletter harddisken, hvilket betyder, at alle filer har du ikke flyttet væk fra computeren vil ikke være tilgængelige efter helbredelse.

Begrænsning

ThinkVantage gendannelsespartition eksisterer kun på den originale harddisk følger med ThinkPad Z60m. Hvis du har installeret en ny harddisk, vil du være i stand til at gendanne computeren ved hjælp af knappen ThinkVantage. Hvis du ikke brugte ThinkVantage software i Windows til at gemme opsving på en dvd, før du installerer en ny harddisk, kan Lenovos kundesupport giver oplysninger om bestilling af en disk til at gendanne din computer.


relaterede artikler