Sådan installeres Hewlett Packard PSC1200 Series Uden Disk

April 28

HP PSC1200 series-printere udføre en lang række funktioner. De alt-i-én printere har trykkerier, kopieringsfaciliteter og scanning faciliteter. Minimumskravene til Windows XP er 128MB RAM, Adobe Acrobat 4 eller højere, Internet Explorer 5 eller højere og en cd-rom-drev. Tidligere operativsystemer understøttes også, men kræver kun 64MB RAM. Diske ofte på afveje, og hvis det bliver nødvendigt at geninstallere softwaren for PSC1200 serien der er en nem alternativ.

Instruktioner

1 Besøg HP hjemmeside hjemmeside. I søgefeltet, skriv "PSC1200." Søgningen anlægget er ikke store og små bogstaver, så "psc1200" er også acceptabelt. Dette vil returnere dine søgeresultater, som vises på en frisk side.

2 Find din specifikke model nummer på listen. Hvis du ikke kender den specifikke model nummeret på din PSC1200 serien, vil du finde det på bagsiden eller i bunden af ​​din printer. Det kan også være på forsiden af ​​printeren i grå eller sort skrift.

3 Klik på modelnummeret på listen. Når siden indlæses, se under den grønne afsnit "Quick Links" for "Software og drivere". Vent på siden for at indlæse.

4 Vælg operativsystem fra drop-down menuen. Hvis du ikke kan se dit operativsystem, skal du klikke på linket lige under og til højre for den kasse.

5 Klik på linket i listen, med titlen "Driver -. Product Installation Software" Dette åbner detaljerne nedenunder. Du vil se linket til "HP Officejet og PSC fuldfunktionssoftware og driver." Klik denne titel, og du vil blive henvist til installationen side for filnavnet.

6 Klik på filen "rw2_021_w02_enu.exe." Dette er navnet på den software, driver, der vil installere alle funktionerne på din computer uden brug af en disk. Du vil blive præsenteret med en kasse der spørger, om du ønsker at "køre" eller "gem". Hvis du vælger at "køre" den software, vil det blive installeret direkte på din harddisk. Hvis du vælger "gem" filen vil blive gemt til placeringen af ​​dit valg på din harddisk. Du kan derefter vende tilbage til den senere, åbne filen og installere den.


relaterede artikler