Sådan får et indgående link fra Facebook

December 9

Få en indgående link til din hjemmeside fra Facebook for at øge potentialet for indholdet på din hjemmeside går viral. Selvom Facebook-indlæg ikke tæller som "backlinks", indlæg til dit websted fra andre websteder, der øger websteds placering i søgemaskinens resultater, Facebook links er ikke desto mindre et effektivt middel til at øge trafikken. Da Facebook links er ikke backlinks - og derfor ikke behøver at stamme fra en anden - det er muligt blot at skabe et indgående link fra din egen Facebook.

Instruktioner

1 Besøg den specifikke side eller post af dit websted, som du ønsker en indgående link fra Facebook. Fremhæv webadressen i adresselinjen, derefter holde "Ctrl" og "C" for at kopiere linket.

2 Log ind på Facebook, og klik på knappen "Link" i toppen af ​​din news feed. Højreklik på området, og vælg "Indsæt". Klik på "Vedhæft" for at vedhæfte linket til din status.

3 Indtast en statusopdatering, der forklarer indholdet på siden til venner og andre kontakter, og også opfordrer dem til at dele og re-post-linket. Klik på "Del" for at overføre post til Facebook news feed.


relaterede artikler