Sådan Aktiver en Codec på en MPEG-2

November 18

MPEG-2 er en kompression standard, der bruges til at udgive digital video. MPEG-2 videoer er rundsendt i MPG-format, en MMS-container, der er designet til at understøtte flere streams af medier i én fil. Videoen spor i en MPEG-2 video er digitaliseret med en bestemt codec. Et codec er en digitalisering ordning, der er nødvendig for at kryptere og læse data. For at åbne en MPEG-2 video, skal du åbne filen i en medieafspiller ansøgning. Microsoft Windows Media Player er en indfødt til Windows-software suite, og Apple QuickTime er inkluderet i MacOSX linje af applikationer. Men før en MPEG-2 video kan indlæses i disse programmer, skal du installere deres respektive plug-ins og komponenter for at aktivere støtte til filens codec.

Instruktioner

Windows Media Player

1 Hent og installer en MPEG-2-dekoder til Windows Media Player. Vælg en plug-in fra Microsofts hjemmeside, og vælg en indstilling, der er kompatibel med den version af Windows-operativsystemet, du bruger.

2 Start Windows Media Player. Gå til fanen "Filer", og vælg "Åbn ..."

3 Søg efter den MPEG-2 video i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på "Åbn". Medierne vil blive indlæst i programmet.

4 Stream MPEG-2 video med kommandoerne om kontrol bar. Afspilningstasterne inkluderer afspil / pause, spol frem, tilbage og stoppe. Klik på "Vis fuld skærm" for at udvide dimensioner af MPEG-2 video. Styr lydstyrken med højttaleren skyderen.

5 Luk Windows Media Player, når du er færdig streaming MPEG-2 video. Gå til "Filer" og vælg "Exit".

Hurtig tid

6 Hent og installere QuickTime MPEG-2 Component. Køb den plug-in direkte fra Apples websted.

7 Start QuickTime.

8 Gå til fanen "Filer", og vælg "Åbn fil ..."

9 Søg efter den MPEG-2 video i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på "Åbn". Medierne vil blive indlæst i programmet.

10 Stream MPEG-2 video med kommandoerne om kontrol bar. Afspilningstasterne inkluderer afspil / pause, spol frem, spol tilbage, springe frem og springe tilbage. Styr lydstyrken med højttaleren skyderen.

11 Luk QuickTime når du er færdig streaming MPEG-2 video. Gå til "Filer" og vælg "Exit".

TIPS

  • VideoLAN VLC er en gratis tredjeparts medieafspiller, der kan installeres på PC eller Mac-systemer. Fordi ansøgningen omfatter indbyggede filtre til streaming MPEG-2 videoer, betyder det ikke kræver installation af ekstra dekodere til at spille medierne.

relaterede artikler