Statiske IP Forbindelsestyper

June 28

Statiske IP Forbindelsestyper


Internet Protocol-adresser er nødvendige for hver adresse forsøger at kommunikere forbi en router. Dette omfatter alle e-mail, web browsing og andre internetbaserede kommunikation. Hver enhed fra din computer til serveren, skal have en IP-adresse. Men disse adresser er ikke altid permanent eller "statisk" adresser. Der er en række forskellige måder, statiske IP-adresser gælder for moderne internetforbindelser.

Statisk Local Address

De fleste mindre virksomheder eller hjemmenetværk har en router, der kører en dynamisk vært kontrol protokol, eller DHCP, server. DHCP-serveren tildeler automatisk en IP-adresse fra en pulje af adresser, hver gang en computer på netværket med en udløbet IP forsøger at oprette forbindelse. Disse adresser er indstillet til at udløbe efter en vis tid. For at omgå dette, kan de lokale netværksadministratorer vælge statisk tildele en IP-adresse. Du kan opnå dette ved at gå ind i netværksindstillingerne for den lokale computer og manuelt indtaste IP-adressen, undernetmasken og standard-gateway. Denne type af IP-konfiguration vil ikke udløbe.

Statisk DHCP IP adresse tildeling

Statisk tildele IP-adresser giver mulighed for at vide, hvilke IP er tildelt til hvilken computer på alle tidspunkter. Desværre kan dette sæt op være meget vanskeligt at oprette en administrere. En anden mulighed er at sætte en statisk indrejse i DHCP-serveren. Du behøver kun at give medierne adgangskontrol, eller MAC, adressen på den computer der forbinder og give det en tilsvarende IP-adresse. Gennem disse statiske adresser poster, kan et netværk stadig bruge en DHCP-server, men disse maskiner med statiske poster vil altid blive tildelt de samme adresser.

Statiske Internet IP-adresser

For at komme til internettet, dog skal internetudbydere give dig en offentlig IP-adresse, synlig for omverdenen. I de fleste tilfælde er disse IP adresser dynamisk tildelt i et forsøg på at bevare den begrænsede pulje af offentlige IP-adresser til rådighed til verden. De fleste internetudbydere, men vil sælge dig mulighed for at have en eller flere IP adresser statisk tildelt dig. Hvis flere IP-adresser er tildelt, vil din ISP levere dem alle til en enkelt forbindelse, og du bliver nødt til at omdirigere dem ved hjælp af Network Address Translation, eller NAT.

Når Statiske IP-adresser er nødvendige

Statiske IP-adresser er ikke altid behov for kommunikation. Standard internetforbindelser bruger en metode kaldet port adresse oversættelse, eller PAT, som giver en enkelt offentlig IP-adresse til at tjene mange computere samtidigt med alle de internettjenester typisk behov. Det eneste tidspunkt er behov for en fast IP-adresse er, når en computer eller enhed giver en service til computer på et netværk eller internettet. En webserver, f.eks skal have en konsekvent IP-adresse for at få et domænenavn tjeneste post. En mailserver er et andet eksempel, hvor computeren behovet for både at finde andre servere og kan findes af andre servere.


relaterede artikler