Sådan ændres PC USB til et Wi-Fi-adapter Port

December 2

Hvis du har en stationær computer eller en ældre bærbar computer, kan du ikke have trådløst internet kapacitet. Dette kan være frustrerende, især hvis du rejser med computeren en god del af tiden, og har brug for at oprette forbindelse til internettet. I stedet for at købe en ny computer, kan du ændre en af ​​USB-portene på computeren i en Wi-Fi-adapter port.

Instruktioner

1 Tilslut trådløst internet adapteren i en ledig USB-port. Adapteren kan eller kan ikke have en antenne, der kan øge antallet af modtagelsen. Mange USB trådløse Internet-adaptere faktisk har en større vifte af modtagelse end standard indbyggede modtagere.

2 Indsæt driver installation disk i computeren. Vent et øjeblik for guiden driver installation til at lancere. Når den gør det, acceptere licensaftalen (du kan ikke installere driveren uden at acceptere aftalen), og følg vejledningen for at fuldføre føreren opsætningen.

3 Tænd for USB Wi-Fi-adapter, hvis der er en afbryder. Normalt indsætte adapteren i USB-porten tænder enheden.

4 Højreklik indstillingen trådløs internetforbindelse i nederste højre hjørne af skrivebordet. Dette ikon ligner en computerskærm. En pop-up-menuen vises. Vælg "Vis trådløse internetforbindelser." Et nyt vindue vil lancere med alle de mulige Wi-Fi-forbindelser inden for rækkevidde.

5 Vælg Wi-Fi-forbindelse, du vil bruge, og, hvis spurgt, indtast adgangskoden. Klik på "OK", og computeren vil oprette forbindelse til internettet.