Forskellen mellem DSL-modemmer og DSL routere

July 28

Forskellen mellem DSL-modemmer og DSL routere


I et hjem, hvor du ønsker at bruge telefonen, mens online eller hvor mere end én person måske ønsker at bruge internettet på samme tid, en digital subscriber line (DSL), hvis den er tilgængelig, er en praktisk mulighed. DSL-forbindelser bruger eksisterende telefonlinjer og leveres af telefonselskaber eller af selskaber udelukkende dedikeret til at levere Internet service. Du opretter forbindelse til DSL via et modem. En router lader mere end én enhed bruger DSL.

Sådan DSL Works

Din internetudbyder sender en speciel signal på din telefonlinje, der omfatter både computer og telefon oplysninger. I nogle systemer, et filter eller splitter i dit hjem adskiller de to signaler. Din telefonlinje tilsluttes et stik på filteret, og din DSL-modem stik i den anden. På andre systemer, splitter, filter, eller en chip inde i modemet gør det samme, og du tilslutter din telefonlinje, telefon og computer i separate stik på modemet. Med DSL, kan du bruge din telefon og internetforbindelse på samme tid, selv om de deler den samme telefonlinje.

DSL-modem

Computeren er forbundet til modemmet fungerer på et digitalt signal kaldet Ethernet, som ikke kan rejse på en telefonlinje sig selv for nogen stor afstand. Den modem - navngivet ved at kombinere ordene "modulator og demodulator" - modulerer eller konverterer Ethernet signal fra din computer til en, der kan rejse over telefonlinjen. Modemmet modtager også den samme type signal fra tjenesteudbyderen, og demodulatoren sektion konverterer det til Ethernet. Tjenesteudbyderen har også et modem i deres ende at gøre stort set det samme: konvertere signalerne til og fra linje til Ethernet.

Ethernet-forbindelse

Et Ethernet-kabel forbinder din computer med DSL-modem. Det ser meget gerne en normal telefonkabel, men er tykkere og har en større stik. Du skal have et Ethernet-kort i computeren for at oprette forbindelse til din DSL-modem.

DSL Router

En router tilføjer evnen til at forbinde DSL-modem til mere end én computer i dit hjem. En simpel router tilføjer to eller flere Ethernet-forbindelser. En trådløs router tilføjer evnen til at oprette forbindelse til den fra en eller flere computere, ved hjælp af radiofrekvenser i stedet for kablede forbindelser. De computere forbundet via denne mulighed skal have trådløse kort. Nogle DSL-udbydere kombinerer et modem, en Ethernet-router og en trådløs router i én enhed. Antallet af computere, der kan oprette forbindelse til det afhænger af designet.


relaterede artikler