Hvordan man kan leve Record Into "GarageBand" Med et eksisterende Drum Track

July 26

Garage Band er en musik optagelse og looping software til rådighed for kun Apple-computere. Den lader musikere og ikke-musikere skabe en bred vifte af musik. Garage Band kommer med mange musikalske prøver, herunder tastatur dele og tromme spor. Optagelse direkte til en af ​​disse tromme spor kan du optage dit instrument i programmet, mens du lytter til tromlen sporet som en vejledning. Brug denne metode til at holde dig i gang, mens du spiller, og at skabe dine egne musiknumre.

Instruktioner

1 Klik på guitar formet ikonet for at starte programmet. Vælg knappen "New Music Project" for at åbne en ren tavle til optagelse. Klik på "Save Project" og navngive din stykke musik, hvad du ønsker.

2 Vælg "Loops" fra hovedmenuen for at åbne programmets tromme spor. Rul gennem dem, og vælge en til at bruge. Klik på knappen "Play" for at prøve det.

3 Klik på tromlen spor, du vil bruge, og træk det til "Track" område til højre. Træk det til toppen sporet, og slip knappen for at placere tromlen spor i sporet området.

4 Fortsæt med at tilføje tromme spor, indtil du er tilfreds med længden. Tilføj forskellige tromme loops, såsom udfyldninger eller forskellige slag til at give din sang en struktur, som du kan spille.

5 Tilslut dit instrument til en strømkilde, hvis du har en elektrisk instrument. Spring dette trin, hvis du bruger et akustisk instrument. Sæt output kablet i output område på instrumentet. Glid output konvertering enheden på den anden ende af kablet, for at gøre den kompatibel med din computer. Sæt det ind i computerens lydindgang.

6 Indsæt din mikrofon stik i computerens lydudgang, hvis du bruger et akustisk instrument. Hold mikrofonen tæt på instrumentet, mens du spiller. Spring dette trin, hvis du bruger en elektrisk instrument, men følge resten af ​​trinnene for begge.

7 Sæt dine hovedtelefoner til computerens output, og placere hovedtelefonerne på hovedet. Vælg "New Track" fra hovedmenuen, for at skabe den nye live spor, du er ved at optage.

8 Hit på knappen "Record" på programmet for at starte optagelsen. Lyt til din tromme spor, og begynde at spille dit instrument. Hit "Stop", hvis du er utilfreds med dine resultater eller lavet en fejl.

9 Optag igen med samme metode, som Garage Band automatisk vil optage en ny vej til at erstatte den gamle. Adgang gamle spor ved at vælge sporet og derefter klikke på venstre og højre pile på tastaturet.

10 Fortsæt denne proces, indtil du har optaget et spor, du vil bruge. Tilføj alle dine instrumenter på denne måde, at skabe nye spor for hvert instrument.


relaterede artikler