Dryppende effekter Brug Illustrator

February 3

Dryppende effekter Brug Illustrator


Hvis du opretter en tegning i Adobe Illustrator af et objekt, der er meningen, der skal smelte eller utæt eller en scene, der indeholder elementer i regnvejr, en del af den effekt, du prøver at præsentere involverer flydende drypper fra din illustration. Med lidt snilde, kan du bruge Adobe Illustrator værktøjer til at pynte din grafik med drypper og dråber, der svarer til din scene.

Blends

Brug en blanding at tilføje time-lapse udseendet af en drop fanget i luften. Tegn et objekt til at tjene som form af dryp - i en stiliseret dråbeform - og en anden til at repræsentere det punkt i din tegning, hvorfra drop udspringer. Gør kildepunkt artwork transparent i panelet Udseende og anvende en passende farve til drop objekt, derefter bruge Blend værktøj til at skabe den time-lapse effekt mellem de to ved at klikke én gang på hvert objekt. Hvis du ikke er tilfreds med udseendet af din blanding, fortryde det og prøve at bruge forskellige steder eller ankerpunkter på de to objekter som kilde point for Blend værktøj.

Warp

Adobe Illustrator er Warp effekt kan hjælpe dig med at oprette udseendet af en dråbe, der er lige ved at være klar til at dryppe et objekt eller overflade i din tegning. Brug Warp evne til at fordreje stier for at tilføje en twist til dit objekt. Eksperimentere med forudindstillede warp kuverter eller tegne nogle af dine egne, indtil du finder en kombination af indstillinger, der bøjer og former din illustration believably. Tilføj en Gradient Mesh at forstærke din forvrængning med dimensionalitet farve variation. Du kan anvende din Warp effekt til din Gradient Mesh så godt.

symbolsæt

Opret et symbol, der repræsenterer en drop, og brug derefter Adobe Illustrator s Symbol Sprayer og dens følgesvend symbol værktøjer til at tilføje en gruppe drypper med tilfældighed i størrelse, placering, rotation, farve og gennemsigtighed. Disse teknikker kan hjælpe dig tilføje varieret udseende af regnvand drypper fra tagskægget af en bygning eller de grene af et træ. For at hjælpe dine drypper interagere med elementer i din scene, bruge en af ​​Illustrator s blødgøringsværktøjer at bøje objekter, hvis figurer ville forvride under vægten af ​​faldende regndråber.

Pen Tool

Når dine drypper falder med den kraft af kraftig regn, de ligner linjer snarere end dråber. At skabe udseendet af nedbør i en udendørs scene eller gennem et vindue, skal du bruge Pen til at tegne en række korte, lige liniestykker i en vinkel lidt mindre eller større end lodret. Tilføj en bleg grå stregfarve til dine linjer i panelet Farve og en let slagtilfælde vægt i stregpanelet, så gør dem mindre end helt uigennemsigtig ved at ændre deres gennemsigtighed værdier i panelet Udseende. For at fremskynde oprettelsen af ​​denne type kunst, kan du tegne en linje segment og skabe dubletter ved at holde "Alt" tasten (Windows) eller "Option" tasten (Mac), mens du trækker med markeringsværktøjet.


relaterede artikler