Kan jeg installere SmartDraw til en ekstern harddisk?

February 7

Kan jeg installere SmartDraw til en ekstern harddisk?


SmartDraw er en "visuel processor," et program designet til at imødekomme behovene hos alle typer af præsentationer i faglige sammenhænge, ​​såsom forretningsmøder eller formelle workshops. Som med de fleste programmer, standardindstillingen for installation SmartDraw er drevet med Windows på det, som regel "C" drev. Hvis du foretrækker, men du kan nemt installere SmartDraw til et eksternt drev for at spare plads på det interne drev.

Ekstern Drive installationer

Selvom du installerer et program til en ekstern harddisk kan synes potentielt vanskeligt, det er faktisk ikke meget anderledes fra normal installation på din standard-drev. Installation til et eksternt drev bare gemmer programmet i et andet sted. Din computer er ligeglad, hvor dataene, så længe den er tilgængelig. Efter installationen, vil programmet fungere normalt og intet vil virke anderledes, når du bruger den.

Installation SmartDraw

Begynd installationen den sædvanlige måde, ved at dobbeltklikke på installationsfilen du hentede eller indsætte SmartDraw disk i computeren. Følg anvisningerne på skærmen, indtil du når "Destination Location" i installationen. Du vil se et afsnit "Folder Destination" med en knap "Gennemse". Klik på knappen for at åbne et nyt vindue; nær bunden, vil du se en drop-down menu med din standard-drev på listen, sandsynligvis "C" drev. Klik på menuen, og vælg bogstavet for din eksterne harddisk. Naviger til den placering på den eksterne drev, hvor du ønsker at installere programmet, og klik på "OK". Fortsæt med at følge den på skærmen, indtil installationen er færdig.

SmartDraw Notes

Alle programmets elementer vil også installere det eksterne drev. Hvis du søger efter dem, vil du kun finde dem på drevet. Dette omfatter elementer som multimedieklip, diagrammer, formularer, flowdiagrammer og tidsfrister. Du er ikke forpligtet til at gemme de SmartDraw dokumenter, du opretter til det eksterne drev, medmindre du vil. Programmet kan installeres på din eksterne drev, og du kan gemme dine dokumenter på "C" drev eller på ethvert andet drev, du ønsker.

Vigtige overvejelser

Når du installerer et program som SmartDraw til en ekstern harddisk, skal du sørge for at du ikke koble computeren fra drevet eller slukke for drevet magt. Hvis drevet mister magt eller dens dataforbindelse til din computer, vil installationen mislykkes, og du bliver nødt til at starte forfra. Også efter installation du ikke vil være i stand til at bruge programmet på alle medmindre drevet er tilsluttet og tændt. Nogle eksterne harddiske er langsommere end interne drev. Hvis dit drev er langsom, vil programmet tage længere tid at starte og til at udføre de fleste funktioner.


relaterede artikler