Former for Victory i Civilization V

February 6

Former for Victory i Civilization V


Der er fem måder at opnå sejr, når man spiller Civilization V. Du kan besejre dine modstandere ved at vise overlegenhed i kultur, videnskab eller diplomati eller ved at erobre fjendens hovedstad. Du kan også vinde spillet ved at have flest point efter en tildelte beløb på tid. Hver sejr tilstand kan fravælges i starten af ​​spillet, så du kan fokusere på din favorit spillestil.

Kultur

En kulturel sejr kræver, at du være den første civilisation at bygge Utopia Project vidunder. Du vil kun være i stand til at begynde at bygge vidunderet, når du har udfyldt fem kultur politikker. Spillere forsøger at vinde via kulturel succes vil tilbringe det meste af deres ressourcer på fredelige midler, såsom at bygge vidundere og voksende deres imperium.

Diplomati

For at vinde via diplomati, skal spilleren modtage en flertalsafgørelse i FN, efter vidunderet er blevet bygget. Stemmer fra bystater og andre civilisationer alle tæller i alt og hver civilisation kan stemme for sig selv, hvis det ønskes. Imperiet, som bygger FN vidunder får en ekstra stemme føjet til den samlede. Diplomatiske sejre kan enten tjent gennem generøs og fredelig lederskab eller ved massing nok ressourcer til at bestikke bystater.

Videnskab

Vinde spillet via videnskaben rute kræver spilleren til at være den første imperium til at sende mennesket ud i rummet. Videnskabelige forskningscentre punkter kan blive brugt på at opbygge raket dele, som skal kombineres sammen for at samle det færdige rumskib. Raketten skal lanceres fra spillerens hovedstad. Da raketten består af flere dele, der har mange byer i dit imperium kan fremskynde produktionen og hjælpe dig med at opnå sejr hurtigere.

Domination

Domination er en krig baseret sejr tilstand, der kræver, at du overmande dine modstandere gennem militær magt. Du vil vinde spillet, hvis du er den sidste tilbageværende spiller i kontrol af deres oprindelige hovedstad. Hovedstæder fanget af andre spillere stadig regnes som tabt, så det er muligt, at du kun kan få brug for at fange én by for at lykkes. Du er stadig i stand til at vinde via andre metoder, selvom din hovedstad er taget til fange.

Tid

En tid sejr kan opnås ved at være den højest scorende Civilization ved afslutningen af ​​en forudbestemt tidsperiode. Standard slutdato for en tid sejr er 2050, selv om dette kan tilpasses, når der begynder et nyt spil. Du får point af forskellige årsager, herunder mængden af ​​territorium ejede, guld og ressourcer påløbne og teknologier udforsket. Total score er også påvirket af antallet af vidundere bygget og samlet militær styrke.


relaterede artikler