Sådan Proof et papir i Word

February 1

Sådan Proof et papir i Word


Microsoft Word er en af ​​de mest produktive og populære kontor produktivitet programmer i verden. Word er et tekstbehandlingsprogram designet til at skabe mange typer af dokumenter. Fra breve og essays, til romaner og business forslag, Word er mere end i stand til at hjælpe dig med at formatere og producere dit dokument. Word har også en indbygget proofing funktion til stavekontrol og grammatik. Alle versioner af Word indeholder disse funktioner, som kan hjælpe væsentligt reducere mængden af ​​grammatiske og stavefejl.

Instruktioner

1 Åbn Word dokument, der skal sikret.

2 Klik på menuen "Funktioner" øverst i Word-vinduet.

3 Klik på "Stavekontrol og grammatik" i drop-down menuen. Systemet vil fremhæve den første mistænkte ord eller en sætning, og angive, om elementet blev markeret for stavning eller grammatik. Stavefejl er normalt understreget med rødt, mens grammatiske fejl normalt er understreget med grønt.

4 Højreklik på et ord eller en sætning, der er understreget for at se en liste over mulige korrektioner. For forkert stavede ord, vil systemet tilbyder en top foreslåede erstatning og flere andre muligheder for, hvad programmet tror du mente at skrive. For grammatiske problemer, vil programmet tilbyde mindst en foreslået re-write. Klik på den indstilling, du gerne vil have at erstatte fejlen.

5 Vælg "Ignorer", hvis du vil skrive ordet eller sætningen og ønsker, at programmet for at flytte til det næste problem. Klik på "Ignorer alle" for at ignorere alle forekomster af den samme vare. Dette er især nyttigt for ualmindelige navne, der kan anvendes flere gange i hele dit papir.

6 Klik på "Forklar" for at se en mere komplet forklaring på, hvorfor systemet fremhævede den pågældende vare.

7 Klik på "Tilføj til ordbog", hvis du vil have programmet til permanent huske din stavning af et ord. Systemet vil ikke længere fremhæve et ord gemt i den indbyggede ordbog.


relaterede artikler