Hvordan til at omprogrammere BIOS

April 7

BIOS af enhver computer styrer detaljerne i den måde, at maskinen fungerer. Når du tænder din computer, din processor henter instruktioner fra din BIOS. Disse instruktioner fortælle computeren nøjagtigt, hvordan man starter op, herunder hvilken hardware for at aktivere og deaktivere. Din computer indlæser derefter Windows-operativsystemet. Du kan omprogrammere denne BIOS ved hjælp af sin konfigurationsværktøj.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Hvis computeren allerede er tændt, og Windows-operativsystemet er allerede indlæst, klik på "Start" og vælg "Genstart" for at genstarte computeren.

2 Tryk den rigtige tastatur nøglen til at komme ind i BIOS. Uanset hvem gjorde din computer, vil denne nøgle blive udskrevet på skærmen under de indledende trin i din computers startrækkefølgen. Der er også mange diagrammer på internettet, der holder styr på disse BIOS genvejstaster, adskilt i diagrammer ved computerproducenten. For eksempel, hvis du har en HP-computer du måske ikke har den samme BIOS adgang nøgle som en person med en Toshiba computer. Ved at trykke på tasten adgang til din BIOS.

3 På toppen af ​​BIOS-skærmen vil være en række kategorier med navne som "Avanceret" og "Boot", blandt andre. Brug din piletasterne til at fremhæve den relevante kategori baseret på dine behov. Tryk på "Enter" for at indlæse denne kategori af muligheder.

4 Fremhæv BIOS indstilling, du vil ændre. Tryk på "Enter", vil få en række muligheder, som du kan vælge til denne indstilling. Tryk på "Enter" igen vil vælge den ønskede indstilling.

5 Kig mod bunden af ​​skærmen i "Gem og Afslut" BIOS tasten. Ofte dette er "F10" tasten, men det kunne være noget anderledes i dit system. Når du er færdig omprogrammering din BIOS, skal du trykke på denne tast afslutte BIOS og genstarte din maskine.


relaterede artikler