Sådan bruges stemmegenkendelse i Word 2007

April 20

Sådan bruges stemmegenkendelse i Word 2007


Mange mennesker, der er fysisk handicappede på en eller anden måde vælger at bruge stemmegenkendelse (også kendt som talegenkendelse), så de kan betjene deres computere med talte kommandoer. Lejlighedsvis, er denne evne også brugt af en fuldt abled person, der ønsker at anvende et andet end tastaturet eller musen input metode. De fleste moderne computere har gode funktioner til stemmegenkendelse og Microsoft Office (herunder Word, Excel, PowerPoint og andre programmer), har haft denne mulighed til rådighed i mange år. Fra og med Office 2007, softwaren gør brug af de muligheder stemmegenkendelse indbygget i Windows.

Instruktioner

Set Up Your Mikrofon

1 Tilslut din mikrofon til computeren. Hvis din mikrofon kræver, at du installere en software driver, så gør det.

2 Åbn Talegenkendelse ved at klikke på knappen Start, og derefter "Control Panel", derefter "Øget tilgængelighed", derefter "Brug computeren uden en mus eller et tastatur", derefter "Brug Talegenkendelse".

3 Klik på "Set Up Mikrofon", og følg instruktionerne.

Tag tutorial og træne din computer

4 Åbn Talegenkendelse, som ovenfor.

5 Klik på "Take Tale Tutorial", og følg instruktionerne.

6 Under Tutorial, vil din computer lære at genkende din stemme og måde at tale på. Du kan forbedre dets nøjagtighed ved yderligere træning det. For at gøre dette, åben talegenkendelse, klik på "Træn din computer for bedre at forstå dig", og følg instruktionerne.

Brug Med Microsoft Word

7 Med talegenkendelse kører, siger "Åbn Word" for at starte Microsoft Word.

8 Brug de metoder, du har lært i løbet af Tutorial til at operere Word.

9 Gem dit dokument og tæt Word.

TIPS

  • Talegenkendelse tager tid og praksis til at lære. Processen vil være langsom og klodset i starten, men det vil blive lettere, som du får mere erfaring.
  • Office 2007 og Word 2007 stole på talegenkendelse komponenter inkluderet i Windows Vista og Windows 7. Denne metode vil ikke arbejde i Windows XP. Hvis du bruger Windows XP og ikke ønsker at opgradere, skal du bruge Office 2003 eller Word 2003 og konfigurere det separat til at bruge talegenkendelse. Reference linket nedenfor, "Microsoft Support: Sådan Installere og konfigurere talegenkendelse i Windows XP", forklarer, hvordan du gør det.

relaterede artikler