Hvorfor får jeg en fejl 404 og derefter en Redirect?

July 24

Når du forsøger at få adgang til en fil eller side, der ikke eksisterer, vil din webbrowser vise en 404 fejl. Det kan være serverens generiske 404 alarm eller en tilpasset 404-side, der omdirigerer dig et andet sted.

Fungere

Når din web browser viser en 404-fejl, betyder det, at siden eller fil, du forsøger at få adgang ikke er placeret på webadressen. Hvis browseren går på at omdirigere dig, kan udvikleren have instrueret serveren til at omdirigere brugere til en eksisterende side, såsom hjemmesiden indekset.

Årsager

Du kan se den "Not Found" fejl 404, når du forkert skriver en URL i din adresse bar. Derudover kan du have klikket på et link, der fører til en fil, der ikke længere eksisterer.

Løsning

Hvis du har lavet en skrivefejl, kan du prøve at få adgang til siden med den korrekte webadresse. Men hvis siden ikke eksisterer, og hjemmesiden ejeren har indført en omdirigering, vil du ikke være i stand til at få adgang til filen. Du kan forsøge at få adgang til hjemmesiden indeks og find siden ved hjælp webstedets navigation eller søgefunktion.


relaterede artikler