Hvordan opgraderer jeg Office 97 Professional til Office 2003 Professional?

June 20

Hvordan opgraderer jeg Office 97 Professional til Office 2003 Professional?


Microsoft Office 97 Professional leveres med flere populære programmer, herunder PowerPoint og Word. Dog kan du ønsker at opgradere til en af ​​de senere udgivelser, såsom Microsoft Office 2003 Professional. Den ene ulempe at det er du ikke kan købe den "Upgrade" version, som opgraderingen versionen kun fungerer sammen med den forrige udgivelse. I stedet for at opgradere Office 97 Professional til Office 2003 Professional, du har brug for den fulde Office 2003 Professional udgave

Instruktioner

1 Luk alle Office 97 Professional programmer, der kører på computeren.

2 Indsæt Office 2003 Professional installations-cd'en i diskdrevet på computeren. I et øjeblik guiden installation belastninger over på computerskærmen.

3 Klik på "Næste" på velkomst siden, og skriv derefter i forbindelse med adgang installation koden (trykt på softwarens brugervejledning og installations-cd'en tilfælde). Klik på "Næste" for at fortsætte.

4 Accepter slutbrugeren aftale, forlader derefter navnet installation og placering som-er. Dette sikrer programmet installerer og opgraderinger over tidligere softwareversion.

5 Klik på "Install" og Microsoft Office 2003 Professional installeres direkte over og opgraderer den tidligere Office 97 Professional software.