Sådan bruges Mind Mapping Software til Brainstorm en idé

August 26

Mind Mapping software er designet til at fremme visuel tænkning. Brug af softwaren til at brainstorme en idé, kan du samle, associeret virksomhed, og nemt at styre alle de noter, der er forbundet med projektet. Mind mapping software, i modsætning til mindmapping på papir, kan du få adgang til websteder og andre ressourcer til at udvide din brainstorming kapaciteter. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

1 Start med en "brain dump" i et nyt kort. Hurtig så mange idéer som du kan meget hurtigt. Må ikke selv censor eller tøve. Capture så meget indledende detaljer som muligt. Omstrukturere dit kort senere.

2 Giv dig selv en frist. Folk normalt arbejde bedre under tidspres. Ved hjælp af en timer får de kreative safter flyder.

3 Kom i gang med dit centrale tema og forgrene sig fra det. Opret nye ideer i forskellige kredse, der forbinder til det centrale tema. Husk, ingen selvcensur, og holde i gang i et hurtigt tempo.

4 Revurderer de dine ideer og presse dig selv til at tilføje mere, hvis du tror, ​​du har tænkt på alle de muligheder. Første ideer er som regel den mest oplagte. Gå ud over overfladen for at afdække ædelstene.

5 Skift sceneri. Tag en bærbar computer til en ny placering, såsom en
park eller café. Lad det velkendte konferencerum og gå et nyt.

6 Brug dit sind mapping software til at oprette links til hjemmesider, dokumenter og billeder, der hjælper dig udtrykke dine ideer og bygge broer til nye.

7 Brug tegning til at tegne skitser af ideer, der kan være for kompleks til at udtrykke i ord.

TIPS

  • De fleste mindmapping software selskaber tillader dig at prøve før du køber. Shop rundt på nettet for at finde gratis prøveversioner, før du køber.

relaterede artikler