Sådan Send Keyloggers til andre computere

August 30

Sådan Send Keyloggers til andre computere


En keylogger er et nyttigt værktøj, hvis du har brug for at holde styr på dine medarbejdere, en snyd kæreste eller kæreste, eller dine børn. De er effektive, lette at bruge og kan gøre en øjeblikkelig hacker ud af enhver computer neophyte. Kunsten er at få det installeret på en maskine, som du måske ikke har adgang til. Der er flere tricks til at gøre dette, der ikke frygtelig kompliceret.

Instruktioner

Sådan Send Keyloggers til andre computere

1 Vælg og installere en keylogger, der passer bedst til dine behov. Der er en række af programmer til rådighed derude, men de fleste af dem kræver, at du har direkte adgang til computeren for at installere det. Når du har installeret det, skal du manuelt konfigurere den for at sende dig logfilerne. Et af de mere populære programmer, der kan installeres via e-mail kaldes "SpyRecon Complete", som er tilgængelig på SecretView.com.

2 Installer programmet og konfigurere det. Du bliver nødt til at fortælle det program, som e-mail, du gerne vil have logfilerne sendes til. For at gøre dette, starte programmet og derefter gå til "Indstillinger" og "Rapport Sending." Du kan sætte i en e-mailadresse og den frekvens, du gerne vil have dem sendt. Du kan også få dem sendt via FTP.

3 Vedhæft den som en e-mail og sende den. Det er den eneste måde at få en keylogger på en computer, hvis du ikke har adgang til den via et netværk eller en direkte linje til det via internettet via fjernbetjening software. Du kan vedhæfte programmet ligesom enhver anden e-mail vedhæftet fil. Hvis du bruger en webbaseret applikation som Gmail, skal du klikke på "Skriv email" og "Vedhæft fil", derefter finde hvilken mappe du placerede programmet i, dobbeltklik på den og klik på "Åbn". Et problem med denne tilgang er, at mange spamfiltre vil give advarsler om eksekverbare filer vedhæftet til en e-mail. For at få programmet gennem filteret, kan du integrere filen i et dokument som ord og derefter vedhæfte dokumentet til problemet. Det andet problem, du kan støde på, er, at de fleste mennesker kender ikke at downloade vedhæftede filer, medmindre de er fra en pålidelig kilde. Så du kan have til at bruge keylogger at komme ind i e-mail-konto på en person, du kender de modtagende tillid til. Mærk den vedhæftede fil som en fil, som modtageren ville være interesseret i, såsom "Fotos", så du er sikker på, de vil hente det. Når den er downloadet, vil programmet automatisk installere sig selv og sender dig en e-mail, der bekræfter dens installation. Dette tager alle sted i baggrunden usynligt.

4 Installer keylogger hjælp remote software. Dette er kun muligt, hvis på et tidspunkt du har adgang til den computer, du ønsker at overvåge. Hvis du gør, så kan du installere software fra GoToMyPC.com der vil tillade dig at styre computeren via remote via en computer forbundet til internettet. Når du har installeret det, kan du logge på GoToMyPC.com fra enhver computer, og du vil være i stand til at kontrollere det, som om du sad foran den. På denne måde kan du installere en keylogger direkte til det, selvom du er tusindvis af miles væk.

5 Installer keylogger via et netværk. Problemet med dette er, at du skal have systemet administratorrettigheder eller være i stand til at få adgang til bruger-id og adgangskode for at få det. Så det er muligt, at du kan bruge keylogger til dette i første omgang, og derefter installere det via netværket. For at gøre dette, gå til "Network", finde navnet på den computer, du ønsker at installere keylogger på og dobbeltklik på den. Træk og slip programmet til skrivebordet og installere den. Igen, skal du konfigurere programmet til at sende logfilerne til en e-mailadresse og du vil sandsynligvis ønsker at sætte det i stealth mode, så computerens brugeren ikke vil finde det.

TIPS

  • Mens keyloggers er teknisk ikke er ulovligt, har du brug for at være forsigtig, da de er etisk tvivlsom. Hvis du bruger en, er du invaderende en andens privatliv. Spørg dig selv, hvis det er berettiget, og om du ønsker nogen at bruge en keylogger imod dig.