Sådan Print Med en Epson 2400

October 5

Sådan Print Med en Epson 2400


Epson Stylus R2400 printer tilbyder brugerne en bred vifte af muligheder, der giver mulighed for at udskrive på en række forskellige papirtyper fra mat til blank. Brugerne kan udskrive dokumenter i fuld print og sort-hvid eller fuld-farvefotografier. Printeren giver kontrol for brugeren at gengive de nøjagtige nuancer af grå, sort, hvid eller endda farve han søger at formidle på den færdige udskrift. For at udskrive med Epson R2400, skal du bruge den korrekte printerdriver, der følger med cd'en, der fulgte med printeren. Derfra udskrivning er et spørgsmål om at vælge de rigtige menupunkter og udskrive dit dokument.

Instruktioner

1 Åbn det dokument, du vil udskrive, ved at klikke på det med musen. Vælg "File" menuen og derefter "Udskriv" valgmulighed. Brug drop-down menuen ved siden af ​​"Navn" overskrift og vælg Epson Stylus R2400 printer.

2 Klik på "Egenskaber" valgmulighed, som ligger på højre side af skærmen, for at åbne printersoftwaren. Vælg indstillingen "Main" i tabbed menuen øverst på "Egenskaber" dialogboksen. Dette vil indlæse de grundlæggende indstillinger for din printer.

3 Klik på menuen drop-down for "Kvalitet Option" og vælg den type udskriftskvalitet, du ønsker. Disse muligheder vil omfatte udkast, tekst, billede og tekst, foto og bedste foto. Vælg den mulighed der passer bedst til den type dokument, du vil udskrive.

4 Vælg din "Source Setting" at diktere, hvordan dine papir belastninger i printeren. Disse muligheder omfatter plader, roll, manuel-roll og manuel foran. Du bliver nødt til at konsultere din brugervejledning for en detaljeret forklaring af hver mulighed.

5 Vælg den type papir, du bruger, og størrelsen på papiret. Du vil finde både stykker information på papiret emballage.

6 Vælg din papir "Orientering", om landskabet udskrives vandret eller stående til at udskrive lodret.

7 Klik på "OK" knappen for at gemme dine indstillinger og derefter klikke på knappen "OK" på næste side, der indlæses, for at starte udskrivningen dokumentet.

TIPS

  • Du må ikke holde pause eller afbryde printeren under udskrivning af et dokument. Dette kan efterlade dig med en ujævn eller skæv udskrift. Hvis blækket er ved at forsvinde, vente, indtil dokumentet er udskrevet, før mellemliggende. Hvis du beslutter dig for at stoppe udskrivningen til at ændre en blækpatron, vil dette resultere i ujævn udskrift og et lavt niveau af blæk kvalitet i det færdige dokument.