Sådan Konverter PDF-filer til InDesign-filer

July 22

Sådan Konverter PDF-filer til InDesign-filer


Adobe InDesign-filer giver brugerne mulighed for at gemme filer på en sådan måde, at de kan redigere PDF-filer på deres computer harddiske med brug af specifik software. Da PDF-filer fungerer som det endelige dokument, er Adobe ikke tilbyde brugerne en måde at ændre PDF-filer via InDesign. Imidlertid har et andet program udbyder kendt som PDF2ID ​​udført denne opgave med en plug-in værktøj til InDesign. Hvis du installerer PDF2ID ​​og bruge det med InDesign, vil du være i stand til nemt at konvertere PDF-filer til InDesign-filer.

Instruktioner

1 Hent og installer PDF2ID ​​værktøj på din computer (se link nedenfor). Den software udbyder tilbyder en to-ugers forsøg med programmet, eller du kan købe den komplette version for omkring $ 300.

2 Start Adobe InDesign. Gå til "Filer" og derefter, med PDF2ID ​​plug-in installeret, vil du være i stand til at klikke på "Åbn PDF-fil" for at vælge PDF-dokumentet, som du ønsker at konvertere.

3 Ændre formatet af Adobe InDesign-dokument til at blive vist på samme måde som den oprindelige PDF-fil. Du er nødt til at gøre dette, fordi formateringen går tabt under konverteringen.

4 Stadig i Adobe InDesign, skal du klikke på "File" og derefter på "Export". Klik på "InDesign Interchange" for at fuldføre processen.


relaterede artikler