Forskellen mellem en HP LaserJet 6P & 6MP

July 3

Forskellen mellem en HP LaserJet 6P & 6MP


HP LaseJet 6 linje af printere tjente som billig personlige laserprintere til små og mellemstore virksomheder. Denne linje omfattede en række forskellige printermodeller, herunder LaserJet 6, LaserJet 6P og LaserJet 6MP, hver med en lidt anderledes sæt af specifikationer og kapaciteter.

Minde

Den LaserJet 6P kom standard med 2 MB RAM. Den LaserJet 6MP inkluderet lidt mere hukommelse på 3MB.

Printer Sprog

HP LaserJet 6P printer understøtter PCL6 printersprog. HP LaserJet 6MP understøtter også PCL6 sproget, men understøtter PostScript Level 2 samt.

Interne Skrifttyper

Hewlett Packard LaserJet 6P leveres som standard med 45 PCL skrifttyper. HP LaserJet 6MP omfatter 45 PCL skrifttyper og 35 PostScript skrifttyper.

Almindelige funktioner

HP LaserJet 6P og 6 MP har et par vigtige forskelle, herunder mængden af ​​indbygget hukommelse og de typer af printersprog hver printer understøtter. Men disse printere har en hel del til fælles så godt, herunder en printhastighed på 8 sider i minuttet, en maksimal opløsning på 600 dpi, en udbakke kapacitet på 100 ark og to parallelle enheder. Hvis du er i markedet for en af ​​disse ældre printere er det en god idé at se på alle funktionerne i hver printer i LaserJet 6 linje og vælge den, der bedst opfylder dine behov.