Sådan Put en MP3 Song på internettet

April 11

Sådan Put en MP3 Song på internettet


Hvis du har optaget en MP3 af en sang eller en podcast og ønsker at vise det frem til et globalt publikum, er der ingen bedre måde at gøre end med internettet. Internettet byder på flere forskellige værktøjer, der giver dig mulighed for at dele dine indspillede MP3 med din fanbase, eller med venner og familie, hvis du foretrækker noget lidt mere privat.

Instruktioner

1 Upload din MP3-sang til Myspace. Myspace kan du oprette en konto til dig eller dit band, hvor du kan annoncere dit band. Du kan også være vært for sange på din konto, som folk kan lytte til online, og give dem mulighed for at downloade sange så godt.

2 Brug Dropbox tjeneste til at gemme dine MP3'er online. Dropbox er en hjemmeside, der kan gemme dine MP3-filer på internettet. Hvis du vil dele din MP3 med andre over internettet, men ikke ønsker at placere den på en hjemmeside, kan du bruge "offentlige mappe" funktion i Dropbox til at dele den med andre via e-mail eller sociale netværk.

3 Indsend din MP3-sang til Youtube hjælp MP32Tube. MP32Tube tager din MP3 og et baggrundsbillede du giver, og omdanner den til en film-fil, der er direkte uploadet til Youtube. Efter uploade til MP32Tube, kan du redigere navnet og bio på musikfilen før indsendelse. På Youtube, filmen spiller dit baggrundsbillede og sangen sammen.

TIPS

  • Upload kun MP3 sange, du har oprettet, eller du har udtrykkelig tilladelse fra ejeren til at uploade.

relaterede artikler