Sådan Place Pus Annoncer på WordPress

March 1

Pus er en reklame netværk, der forbinder annoncører med udgiverne ved at lade virksomhederne til at oprette annoncer og give webmastere mulighed for at oprette placeringer, der viser disse annoncer. Pus er et alternativ til andre annoncenetværk, såsom Google AdSense. Hvis du er Pus medlem, kan du vise annoncer ved at indsætte den rå kode for en annonce placering direkte ind i koden på dit website. Men hvis din hjemmeside bruger WordPress, kan du finde det enklere at bruge den officielle Chitika WordPress plugin.

Instruktioner

1 Åbn menuen "Plugins" i venstre side af din WordPress Dashboard. Klik på "Tilføj ny".

2 Skriv "Pus" i søgefeltet. Tryk på "Enter". "Pus | Premium" skal vises først på listen over søgeresultater. Klik på linket "Installer nu" under det.

3 Klik på "OK", og derefter klikke på "Aktiver Plugin". Toppen af ​​vinduet viser en rød boks med ordene "The Pus | Premium Plugin er næsten klar til at placere annoncer på dit websted."

4 Klik på "Pus brugernavn" i det røde felt. Dette bringer dig til siden Indstillinger for dette plugin.

5 Rul til afsnittet "Placering". Klik på en alternativknap for at angive, hvor Pus reklamen skal vises - over WordPress indlæg, under indlæg eller begge.

6 Skriv dit Pus brugernavn i "Pus konto Brugernavn" feltet.

7 Klik på "Size" drop-down menuen og vælge den størrelse, du gerne vil bruge til annonceplacering.

8 Klik på "Font" drop-down menuen og vælge skrifttypen, at annoncen skal bruge.

9 Brug "Baggrundsfarve", "Link Color" og "Tekst farve" felter for at tilpasse farverne på de reklamer. Indtast farver ved hjælp gyldige seks tegn HTML farvekoder.

10 Klik på knappen "Opdater indstillinger" nederst på siden for at begynde at bruge Chitika annonceplacering.


relaterede artikler