Sådan Resize Animationer

December 13

Sådan Resize Animationer


En pauseskærm er et billede, der vises på en computerskærm, når maskinen skifter til dvaletilstand. Under dvaletilstand skærer maskinen automatisk strømmen til unødvendige komponenter. Det bruges til at spare på strømmen. Skærmen-saver billede kan være statisk eller animeret. Generelt bærbare og stationære maskiner kommer med en række billeder til skærm-besparelse formål; men mange mennesker kan lide at personalisere deres skærm med deres egne billeder. For at gøre dette, kan du nødt til at ændre størrelsen på dit billede.

Instruktioner

1 Tjek den grafik, du vil bruge til at bestemme sine nuværende specifikationer. Find filen på din harddisk. Højreklik på filnavnet og rul ned for at vælge "Egenskaber". En egenskaber vindue vises på skærmen med tre faner på toppen. Klik på den tredje fane, der siger "Detaljer". Rul ned til afsnittet "Image". Dette afsnit viser billedets dimensioner, som er højde og bredde målt i pixels. Den viser også billedets opløsning, som måles i dpi, eller "dots per inch". Bemærk målingerne på et ark papir.

2 Åbn billedet i et softwareprogram, der giver dig mulighed for at se og manipulere grafik. Enhver platform, der genkender en PSD, JPEG, PNG, eller bmp vil normalt arbejde. Hvis du dobbeltklikker på filen, skal din computer give dig en liste over programmer, der vil arbejde, eller det vil automatisk genkende filformatet og vælge et program selv. Find vinduet billedstørrelsen. Generelt er der et billede menu på toppen af ​​skærmen. Klik der og rul ned til "billedstørrelse" skala billede "eller" ændre størrelse ". Et vindue åbnes. Find dpi nummer. Det dpi må ikke være større end 72 for en standard skærm.

3 Ændre dig billedstørrelse. Når din dpi er fastsat til 72, og dit billede er stadig stor, kan du nødt til at ændre størrelsen dimensioner. Du kan vælge at måle dit billede af inches eller pixels. Afhængig af størrelsen på din skærm, vil dimensionerne varierer at strække tværs af hele din skærm. En 14-tommer skærm kan understøtte et billede, der er 640-by-480. En 19-tommer skærm kan understøtte et billede op til 1280-by-1024. Målingerne vil altid opretholde en 4-by-3-forhold i bredde og højde. Tjek dine bemærkede målinger i forhold til at justere dine dimensioner.

4 Gem billedet til mappen Billeder på din harddisk. Højreklik på din skærm, og rul ned til "Tilpas." Klik på linket "Screen Saver". Et vindue vil poppe op, der giver mulighed for at gennemse din harddisk for at finde det billede, du lige har gemt. Find billedet og klik på "gem".

TIPS

  • Tænk på dpi, eller dots-per-inch, ligesom marmorkugler inde i en firkantet bageplade. Jo lavere tallet er, jo mere plads mellem kugler og dit billede sløret.
  • Glem ikke at begrænse dine proportioner. Hvis du ændrer størrelse på højden og ikke bredden, vil dit billede blive vist skæv.

relaterede artikler