Min computer tændes automatisk, når Tilslutning af netledning

February 26

Min computer tændes automatisk, når Tilslutning af netledning


Forskellige computere handle anderledes i overværelse af elektricitet fra en stikkontakt. Du kan normalt konfigurere elektrisk forbrug i BIOS setup skærmen på din computer. Afhængigt af den involveret med din computer situation kan det være nødvendigt at foretage justeringer til en UPS / batteri backup-system, en overspændingsbeskyttelse, stikkontakten eller computerens BIOS-indstillinger.

UPS / Battery Backup

Nogle computere er indstillet til at tænde, så snart de får magt. For at afhjælpe denne situation ved brug af en UPS batteri backup enhed, skal du sørge for, at UPS'en er slukket, før du sætter computerens netledning ind i det.

Surge Protector

Hvis computeren slukker af sig selv, når du sætter netledningen i en bølge beskytter enhed, skal du sørge for, at afbryderen på overspændingsbeskytteren er slukket. Hvis overspændingsbeskyttelse ikke har en afbryder, trække overspændingsbeskyttelse ud af stikkontakten, før du slutter computeren i.

Stikkontakt

Når en computer er indstillet til at slå sig selv automatisk, når netledningen er sat i stikkontakten, dine muligheder er limited.To forhindre denne opførsel, enten slutte computeren til en stikkontakt, der har et værelse switch, eller slut computeren til en overspændingsbeskyttelse eller en stikdåse, der har en separat tænd / sluk kontakt.

BIOS-indstillinger

I de fleste tilfælde kan du konfigurere computerens strømindstillinger i skærmen BIOS-opsætning. De tre mest almindelige indstillinger er, at computeren tændes, når den modtager strøm, at blive slukket, når den modtager strøm, eller at vende tilbage til sin tidligere tilstand, før det mistede magten. For eksempel, hvis computeren allerede var slukket, det vil forblive slukket, når den er tilsluttet igen. Omvendt, hvis computeren blev tændt når ledningen blev afbrudt fra stikkontakten, vil det tænde, så snart den modtager strøm fra stikkontakten.


relaterede artikler