Sådan får Windows XP til at køre hurtigt

November 30

Sådan får Windows XP til at køre hurtigt


Som en Windows XP-computer bliver ældre, det har en tendens til at bremse, da det er kørt ned fra overskydende programmer og data samt disorganisering i den måde, det gemmer oplysninger. Mens nogle af forsinkelsen er simpelthen resultatet af computeren aldring, der er et par måder, du kan fremskynde din maskine ved at gøre vedligeholdelse for at sikre det kører så glat som muligt. Denne vedligeholdelse kan ske, når du føler din maskine er begyndt at sætte farten ned.

Instruktioner

1 Installer et anti-malware program på din XP-computer, hvis du ikke allerede har en. Har det køre og tjekke for virus og anden malware. Hvis den finder nogen, markere dem og vælge at fjerne dem. Indstil programmet til at køre automatisk en gang om ugen og fjerne enhver malware den finder.

2 Slet alle programmer, du ikke længere bruger. Åbn "Start" menuen Windows ved at klikke på Windows-logoet i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Kontrolpanel" valgmulighed, og klik derefter på "programmer". Rul gennem listen over programmer på din computer og slette dem, du ikke bruger, ved at klikke dem og vælge "Rediger / fjern" valgmulighed. Klik på "OK" for at bekræfte, at du vil fjerne programmet.

3 Kør værktøjet Diskoprydning ved at åbne Windows-menuen "Start" og klikke på "Alle programmer". Vælg "Tilbehør" fra pop-out menuen og klik på "System Tools" og vælg "Diskoprydning". Vælg muligheden for at rense alle filer på computeren. Vælg derefter "C:" drev og klik på "OK". Vent på Diskoprydning til at køre. Når den er færdig, sætte et flueben i alle boksene ved siden de filer, den har registreret, at du kan fjerne, og klik på "OK." Klik på "Slet filer" for at bekræfte.

4 Kør Diskdefragmentering. Åbn menuen Windows "Start", klik på "Alle programmer" og vælg "Tilbehør" og derefter "Systemværktøjer" og derefter "Diskdefragmentering". Vent på Defragmenter vinduet skal vises. Vælg "C:" drev og klik på "Analyze". Start defragmenteringsprogram ved at klikke på "Defragmenter". Vent på Diskdefragmentering til at køre. Brug ikke computeren, mens den kører.

5 Kør Disk Check værktøj. Åbn "Start" menuen Windows og vælg "Denne computer." I "Denne Computer vinduet, højreklik på" C: "drev ikonet og vælg" Egenskaber "Vælg" Funktioner "fanen i" Egenskaber "vinduet og klik på" Kontrollér nu ... "i afsnittet". error Checking. "Checkmark alle afkrydsningsfelterne i" Check Disk "vinduet og klik på" Start "knappen. Klik på" Ja "for at få Disk Check værktøjet køre, næste gang du genstarter computeren. genstart din computer til at køre Disk Kontroller værktøj. Vent til det at køre og derefter returnere dig til din Windows-startskærm.