Hvordan opgraderer jeg en Dell M65 til Core 2 Duo?

November 30

Intel Core 2 Enkelt processor installeret i din Dell Precision M65 laptop påvirkninger, hvor hurtigt computeren kan håndtere data og installere programmer. Hvis du forventer at bruge nyere software, der har højere krav hardware, kan du ønsker at opgradere til en Core 2 Duo processor. Core 2 Duo anvender to separate processor-kerner, hvilket resulterer i hurtigere hastigheder og øget ydeevne for alle programmer, du kører.

Instruktioner

1 Luk for M65 operativsystem og sikre, at alle kabler er taget ud af computeren. Luk LCD-skærmen og vend den bærbare computer. Aktiver udløseren nær den nederste kant af sagen og træk batteriet ud.

2 Fjern de fire Phillips skruer på den øverste kant af sagen og de seks Phillips skruer i nederste højre ende af sagen, der låser håndledsstøtten. Vend den bærbare computer igen og åbn LCD-skærmen, så computeren ligger åben helt fladt.

3 Find det lille åbne afsnit i den fjerneste højre ende af plast låsestrimlen, som er placeret over tastaturet. Skub kanten af ​​en flad skruetrækker eller et metal skriftklog i det åbne område og løft låsning strimmel fra den bærbare computer.

4 Løsn og fjern de tre Phillips skruer placeret over "flugt", "F6" og "PrtSc" tasterne øverst på tastaturet. Løft tastaturet mod dig og tag det blå kabel kører fra bunden af ​​brættet til indersiden af ​​den bærbare computer. Fjern tastaturet.

5 Fjern de tre skruer nær den øverste ende af håndledsstøtten og træk hele håndledsstøtten komponent fra M65 laptop. Find sølv og kobber farvet metal køleprofil i nederste højre ende af den bærbare computer bundkort.

6 Find de seks nummererede skruer låsning af køleplade til processen og fjerne hvert i stigende rækkefølge, fra en til seks. Træk køleplade fra processoren og sæt den på hovedet på en flad overflade uden den bærbare computer.

7 Skub enden af ​​en flad skruetrækker i stikket skruen på højre side af pladsen Core 2 Solo processor. Drej skruetrækkeren mod uret, indtil stikket skruen stopper drejning.

8 Grip kanterne af Core 2 Solo processor og træk komponenten lige op. Sæt Core 2 Solo enhed til side og placere den nye Core 2 Duo processor i bundkortet stikket.

9 Skub den nye processor ned og låse stikket ved at dreje skruen med uret med en flad skruetrækker. Påfør et tyndt lag af termisk pasta til overkanten af ​​den nye processor ved hjælp af termiske pasta applikator.

10 Sæt kølelegemet tilbage på toppen af ​​Core 2 Duo processor og erstatte de seks skruer i faldende orden fra seks til én. Tilslut håndledsstøtten, skruer, plast låsning strimler, tastatur og batteri for at samle den bærbare computer.

TIPS

  • Termisk kølepasta og Core 2 Duo-processorer findes online via computer dele sælgere, samt direkte gennem Dells dele service.
  • Før du håndterer kølelegemet eller processor, jorde dig selv ved at røre ved noget, der består af metal, der er i kontakt med gulvet.

relaterede artikler